Erre a két VR-játékra érdemes lesz figyelni

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 11.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elmúlt héten két VR-játék mutatkozott be a nagyközönség előtt még, a Polygon ki is próbálhatta a The Gallery: Six Elementset és a Narcosist. Előbbi egy fejtörőkre épülő felfedezős cím, az utóbbi pedig egy vérbeli horror.

Miután egy sikeres Kickstarter-kampányt tudhat maga mögött, a The Gallery: Six Elements már játszható formában volt a GDC 2015-ön. A Untiy engine-nel hajtott felfedezős puzzle-játék támogatja a HTC Vive-ot és az Oculus Riftet s.

A Coudhead Games alkotásában minden egyes elemet kézbe vehetünk és megvizsgálhatunk, kapcsolókat húzhatunk meg, és más tárgyakkal is interakcióba léphetünk, akár ülve, állva, vagy egy szobában 360 fokban nézelődve. A zenét Jeremy Soule szerzi.

Íme, a demó:


A Narcosisben a cél az, hogy elkerüljük a lassú halált. A játékos egy tengeralatti bányászt irányít, elvágva a felszíntől, minden támogatás nélkül. Ruhánkban kevés levegő van, a feladat az, hogy felfedezzük a vízalatti bázist és valahogy életben maradjunk. Csak limitált számú fáklya áll a rendelkezésünkre.

Ez egy olyan horrorjáték, ahol nincsenek zombik, vagy szellemek, a félelem belülről fakad, a magányból és a kiszolgáltatottságból. Noha van egy késünk, amely az itt élő állatok ellen hatásos. Ha szaporán vesszük a levegőt, akkor az gyorsabban fogy, ha a ruhánk kiszakad, nagy bajban leszünk.

A végleges játék 2015 végén érkezik.

1.
1.
PaulMarloW
De gyönyörűen néz ki:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...