Csak 2016-ban jön az Uncharted 4

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 11.
  • Csúszás
Link másolása
Habár az eredeti elképzelések szerint még idén megjelent volna az Uncharted 4: A Thief's End, a Naughty Dog bejelentette az imént, hogy csak 2016 tavaszán kerülhet boltokba a játék.

Túl szép, hogy igaz legyen, ugye? Ha azok között voltál, akik arra tippeltek, hogy az eredetileg hangoztatott elképzelésekkel ellentétben mégsem fog idén megjelenni az Uncharted negyedik része, akkor a jó táborba tartoztál: a Naughty Dog a hivatalos PlayStation Blogon jelentette be, hogy csak 2016 tavaszán jelenik meg a PS4-exkluzív cím.

A fejlesztők szerint az elmúlt időszakban egyre nyilvánvalóbbá vált számukra, hogy az Uncharted 4 nagyobb falat, mint azt eredetileg gondolták, és mivel tökéletes anyagot szeretnének letenni az asztalra, úgy döntöttek, hogy csúsztatnak néhány hónapot a megjelenésen. Elvégre mégiscsak Nathan Drake utolsó kalandjáról van szó.

A játékról írt előzetesünket itt olvashatod el, ebben minden fontosabb infó szerepel róla, az első méretesebb gameplay videóért pedig erre tessék.

53.
53.
Drazhar
Egy ideje a 'tavasz az új karácsony'-trend van, szóval semmi meglepő.
52.
52.
p3ti
Én egy kicsit túlmisztifikáltnak érzem az egész Uncharted -et. Végig játszottam az összes részét, és nagyon tetszettek, viszont miután visszacsúsztattam a polcra kb. soha többet nem vettem elő. Megmaradtak a kellemes emlékek, azt hiszem a 2. részét 2x is végig pörgettem. Ennek ellenére nem érzek benne semmilyen világmegváltó dolgot - természetesen ez az én egyéni véleményem - de aki pl. játszott anno a PS1es Tomb Raiderekkel, annak ez közel sem akkora újdonság. Egy nagyon jó kalandjáték, ami kimagaslóbb mint a többi game, viszont szerintem egy erős túlhypeolásban szenved.
50.
50.
Buggy
Komolyan néha nem értem a hozzászólásokat. Egy olyan játékról van szó, ami még meg sem jelent és az E3 volt róla egy kis részlet. Egyelőre csak információ morzsákat kapunk és körülbelüli megjelenést. Aztán csúsztatnak egy félévet. Mindenki úgy reagál rá, mintha már kifizette volna a játékot és alanyi jogon járna neki, ráadásul most azonnal.
49.
49.
exonic
Uncharted széria Ps4-es változatán dolgoznának???... :) (gondolom álmodik a nyomor... :))
48.
48.
PaprikaJancsi
Játékmeneteileg semmi plusz, ígéretek ellenére jóval csúnyább grafika .....
Nem csodálkozom, hogy csúsztatták, mert még nagyon félkész állapotban volt.
47.
47.
PS4jacksony
Na ugye megmontam ? Én már erre rég számítottam.
Ebben az évben egy értelmes játék nem fog megjelenni.
Ilyenkor elgondolkodom.....Ráértem volna 3 év múlva ps4 et venni...Nem maradtam volna le a mostanában "jobbnál jobb játékokról "
46.
46.
greenmelon
#42: Most elrontottad az örömöm, kíváncsi lettem volna a válaszára. :(

De, hogy a cikkhez is hozzászóljak, számomra szerencsére nem nagy veszteség ha csak jövőre jön, idén még aligha fogok venni PS4-et.
44.
44.
h.jozsa
Szinte érzem a kínos csöndet,szinte a húsomba váj.....olyan mint mikor féletlen befingik valaki a buszon,az a kínos csend!
43.
43.
h.jozsa
Na szóval......van az a Amcsi őrület amikor hirtelen összeszalad egy nagyobb tömeg a semmiből,és csinálnak valamit!
Na...én megcsinálom ennek a troll verzióját,beszaladok egy hírhez,mondog valami nagy faxságot,aztán elszaladok.......és akkor ölhetik egymást! :)
42.
42.
Yanez
A cikkhez szóljatok hozzá please, vagy priviben levelezgessetek!
28.
28.
ADMlN
#13: Szerintem könnyen az év kalandjátéka lehet az UC4, főleg ha jövőre jelenik meg. A Last of Us széria mellett ez a másik nagy kedvencem a Sony vonulaton.

A #11-es hsz-t csak a Quantum Break csúszásáról szóló hírnél kialakult "vita" paródiájának szántam. Konkrétan h.jozsa kolléga hozzászólásának pontos másolata.

Amúgy szerintem meglehetősen jól sikerült ez a kis "csíny". Pl. D.LAAAW-ról kiderült, hogy megközelítőleg annyi gerinc van benne mint egy lapostetűben.

#18: Az első két bekezdés neked is szól.

#19: Olvastál egy véleményt amivel nem értettél egyet és egyből személyeskedni kezdtél meg bannért rinyálni. Ez kicsit furcsa, főleg mivel egy másik hírnél épp valami ilyesmivel vádoltál (mármint hogy személyeskedtem, nem azzal, hogy bannolásért rinyáltam volna, szerintem az lealacsonyító és kicsinyes):
"Neked valami kényszered van arra hogy mindenkivel akinek nem tetszik a hozzászólása személyeskedjél és kötekedj?"
Ez nem más kérlek mint képmutatás.

Plusz érdekes mód a Quantum Break-es vitánál ez a vélemény nem izgatott, pedig te is ott voltál. Gondolom az ilyen csak akkor zavar ha számodra kényes pontot érint. Vagy csak túlságosan elvoltál foglalva a másik "értelmiségi" (KicsiLink) babusgatásával.

Mindenesetre örülök, hogy ilyen gyorsan tisztába jöttünk egymással, kétszínű barátom.

#26: ;) Tetszik a negativitásod konzisztenciája. Tisztelem ha valaki kitart az álláspontja mellett, körülményektől függetlenül.
27.
27.
h.jozsa
Tökéletes anyagot szeretnének kiadni...
...tehát ha olvasol a sorok között,ennek a lényege meg az amit én mondtam az elavultt kifejezéssel....ugyanaz!
Nem tőkéletes tehát...csúsztatják!
És akkor most jönne a köpködés,amit már pár kommentel lejebb már leírtam,már a késés miatt!
26.
26.
h.jozsa
#11
Jaj de cukker vagy most veszem észre,hogy tőlem idéztél!
Éppenségel lehet ere is igaz!!!
22.
22.
h.jozsa
komolyan....eladom a gépet a picsába!
Minden késik,minden csúszik....szar,nincs szerver,stb..
Menjenek a urva anyjukba!
DE a remasted szartalicskáikal együtt!
21.
21.
frenkyboyhun
#20: Jahh és igen érdekelne, hogy tényleg bejelentették volna, hogy ez lesz az uccsó (mert én sem magyar sem angol nyelvű oldalon nem olvastam) vagy csak az előzetes stb.-beli utalás miatt jelnetitek ezt ki olyan biztosra?
20.
20.
frenkyboyhun
#17: Úgyan így vagyok ezzel én is.
17.
17.
Neo1989
Nem baj a minőségért mindent kivárom.
Am nem jelnették be h tényleg ez utolsó.
16.
16.
Zombiekiller6
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Valahol belül most sír a kis Zombiekiller6. Ennek lettek számomra anyagi szempontból előnyös következményei, de azért szomorú. Talán ez jelenti majd a 60 FPS-t :D
15.
15.
eldergirl
#12: Én megtámogatom egy sikollyal! (^.^)
13.
13.
Yanez
#11: Ha azt vesszük, az a videó amit láttál, meg a játék megjelenése között másfél év van. Tehát kb egy félkész produktumról beszélünk. Na de ki vagyok én, hogy egy "szakértő" szavait kétségbe vonjam?
12.
12.
respectpele10
Egyetlen játék amit várok az az új TR. Ha az is késik, akkor agy*aszt kapok...
11.
11.
ADMlN
#2: "Csak nem azért,mert már a megjelenés előtt elavultt?
És ezt értse mindenki úgy ahogy akarja.....vagy nézen meg videókat,főleg van egy rész egy lövöldözős,bujkálos!
Már hetekkel ezelött látam a videót,és konkrétan olyan érzésem voltt.....hogy egyszerűen elavultt.....megjelenés előtt ez gáz!"
10.
10.
Yanez
#5: +1
Ha valaki nem tudja mikor kell kadni egy játékot, hát az az Ubi. Az ND-nak nincs mièrt szégyenkeznie ezen a téren.
8.
8.
Sechu
#6: Ebben szerintem tévedsz! Az eddigi részek remek játékok voltak, miért lenne ez másképp a következőnél?
Amúgy meg egy gamer sem ragad le egyetlen játéknál! ;-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...