Késik a Homefront: The Revolution

Link másolása
Bár a Homefront: The Revolutionnek nem volt pontos megjelenési dátuma, a bejelentéskor 2015-re datálták a kiadást. A fejlesztés körüli hercehurca miatt azonban úgy tűnik, több időre lesz szükség a befejezéshez.

A tavalyi E3 előtt jelentették be a Homefront: The Revolutiont, melyet a Crytek UK fejlesztett. Nem sokkal a show után azonban kiderült, hogy pénzügyi problémái vannak az anyavállalatnak, melyek különösen rosszul érintették a Homefront fejlesztőit.

A fejlesztők körüli huzavona végül azzal zárult le, hogy a Crytek eladta a játék jogait a Deep Silvernek. A játékon a Crytek UK volt alkalmazottjai dolgoznak továbbra is Dambuster Studios néven.


Ezután eltűnt egy időre a nyilvánosság elől a játék, azonban egy hónappal ezelőtt megerősítették a fejlesztők, hogy továbbra is dolgoznak a Homefront folytatásán. A Crytekkel való összezördülés azonban akadályozta a fejlesztést, ezért egy friss sajtóközleményben tudatták a nagyérdeművel, a játék nem fog 2015-ben megjelenni és jövő évre csúszik át.


A Deep Silver biztosította a fejlesztőket arról, hogy megadnak minden támogatást ahhoz, hogy egy minőségi játékot tudjanak csinálni.

6.
6.
Dreadlox
Elég tetszetős. Emlékeztet egy régi játékra, a Freedom Fightersre amit a mai napig imádok, kár hogy annak sose jön folytatása :( Mivel a csapat már a Square-nél a jogok meg az EA-nél vannak:S BTW kicsit buzis az interjú h 10 méter hely van és épp hogy nem egymás őlébe ülnek :D
5.
5.
zsocc-nrg
Amúgyis sok volt a játék körül a hercehurca úgyhogy nem csodálom hogy csúsztatják. A lényeg hogy meg fog jelenni.
4.
4.
crytek
Engem valahogy a következő Metro game jobban érdekel!
3.
3.
DON GONDOCS
Nahát micsoda meglepetés. Most komolyan már csak egy nfs csúszás tudna meglepni.
2.
2.
Rakottkrumpli
Nekem az is újdonság, hogy még készül o.O :D Azt hittem el lett kaszálva...
1.
1.
Jhonyy24
de kar hogy nem jelenik meg ez van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...