Késik az előző generációs Mortal Kombat X

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 13.
  • Csúszás
Link másolása
Ezen a héten a szokásosnál is több késésről szóló hírt kaptunk, és úgy néz ki, még a hét végére is jutott egy: a Warner Bros. bejelentette, hogy csak nyáron jelenik meg a Mortal Kombat X PS3-as és Xbox 360-as változata.

A Mortal Kombat X április 14-én kerül boltokba, azonban mint az imént kiderült, a játéknak csak a PC-s, a PS4-es és az Xbox One-os változata fut majd be tavasszal, a PS3-as és Xbox 360-as változatokra a nyárig kell várni. Az előző generációs verziót egyébként nem a NetherRealm, hanem a High Voltage Software fejleszti - a késés oka nem ismert.

A Warner Bros. emellett egy új vendégszereplőt is bejelentett: ha már péntek és tizenharmadika van, tudatta a játékosokkal, hogy a Péntek 13. című filmsorozat ikonikus karaktere, Jason Voorhees is játszható lesz a játékban. Üröm az örömben, hogy Jason csak DLC-ként, illetve a Kombat Pack megvásárlása után válik elérhetővé; ez utóbbi 30 dollárba kerül, és a játék gyűjtői változatainak a részeként is beszerezhető.

A Kombat Packbe egyébként három másik harcos is érkezik: kettő közülük klasszikus Mortal Kombat-karakter lesz, egy pedig egy másik vendégszereplő. Talán a Predator?

17.
17.
Blueberry
És mit kezdek még egy ps4 kontrollerel játék nélkűl?
16.
16.
adamsfamily
#13: Reméljük.De azért volt egész normális előző generációs port.A Forza horizon 2 egész jó volt,bár helyenként elhanyagoltnak tűnt,de szerencsére nem sok helyen látszott,hogy csak odaszarták.A Dragon Age is élvezhető volt,csak időnként leesett az fps és szerintem ennél szebb látványt is elbírt volna a 360,mert akadtak ezeknél szebb játékok is az elmúlt évek folyamán és volt ennyi tartalmuk,ha nem több.
14.
14.
Zuzda18
#11: Amennyiért megveszed a játékot ps3-ra,annyiért kapsz egy kontrollert ps4-hez. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
13.
13.
Gora
A kèsès oka egyèrtelműen üzleti (lásd shadow of mordor; remèlem a minősège nem lesz olyan). Az új generációsoknak kell jobban fogynia.
11.
11.
Blueberry
Ez rossz hír :( ps3-ra akartam megvenni,van hozzá ps4,csak ehez van 2 kontroller
10.
10.
strike19
Ez nagy ér vágás nekem.Idén még nem terveztem ps4-et venni,
Max a Battlefront vagy Uncharted 4 miatt ruháztam volna be rá.
UC4 kilőve:Battlefront-ból nem láttunk még egy tisztességre való gameplay-t se.
Szerintem ez a csúsztatás is azért van ,hogy vegyünk új konzolt.
Nagyon rossz irányba halad ez a játék ipar.
9.
9.
DON GONDOCS
https://www.youtube.com/watch?v=dsTTnYkdU9o
8.
8.
strike19
De jó hogy nem rendeltem meg.
PS3-ra akartam megvenni.
De nekem már az nem tetszett ,hogy HV csinálja NetherRealm helyett.
Most ,hogy még tolják ez csak rosszat jelenthet.
Lehet ,hogy ki se adják elöző generációra.Tolás,tolás kihagyás:(Until Down),
7.
7.
Nicodemus
Spawn-nak jobban orulnek dlc karakterkent mint a Predatornak.
6.
6.
roli33
Lehet, hogy én is lemondom PS3-ra és inkább akkor már PC-re rendelem elő, bár maxon nem fog futni, de legalább menni fog (elvileg). Kontroller meg van. Amúgy lehet, hogy Komplete Edition már nem is lesz az MKX-ből csak újgenerációs konzolokra meg PC-re.
5.
5.
devilboy22
#4: Akkor azt hiszem le is mondom a PS3 előrendelést.
4.
4.
KeXxX
Ez is csak megerősítette bennem, hogy a kimúló generációt lassan elfelejtik és jelzik, hogy ezt next-genre kell megvenni. Majd kareszra akkor.
3.
3.
McDuff
baszki.ez rossz hír.az meg még aggasztóbb hogy nem mondanak pontos dátumot.
1.
1.
h.jozsa
Bisztos azért mert........
Na jó hagyuk :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...