A Skylanders nyomába ered a LEGO-sorozat?

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 16.
  • Pletyka
Link másolása
Szaftos pletyka érkezett az imént, úgy hírlik, a Warner Bros. megirigyelte az Activision-féle Skylanders és a Disney Infinity sikerét, és a LEGO-játékokkal ő is be szeretne törni erre a piacra.

A Videogamer.com értesülése szerint a Warner Bros. is be szeretne szállni a Skylanders és a Disney Infinity piacára, méghozzá a LEGO-sorozattal. Vagyis fogná a Traveller's Tales-féle LEGO-játékokat és a jó öreg LEGO-figurákat, majd összedrótozná őket.

A lépés tulajdonképpen logikus, a LEGO-sorozatra amúgy is ráférne a vérfrissítés, ez a felállás pedig szinte biztosan óriási siker lesz. A Warner nem volt hajlandó kommentálni a pletykákat, de abból kiindulva bármi elképzelhető, hogy a Traveller's Tales producere, Tim Wileman nemrég azt nyilatkozta egy ezt firtató kérdésre, hogy ők "mindig is a határokat feszegették",  és amúgy is, "érdemes lesz figyelni" rájuk.

A pletykák szerint a Warner még idén berobbanna az újdonsággal, igaz, már most is van két bejelentett címe az évre: nyáron jön a LEGO Jurassic World, majd ősszel a LEGO Avengers.

3.
3.
Sechu
Figura gyűjtire ott az Amiibo! :)
2.
2.
Az ő szempontjukból szuper ötlet, újabb lehúzás, de a vásárlók szempontjából nem éri meg. Én nem venném meg semmiképp sem, ha választani kellene, akkor inkább a "normál" lego játékot preferálom, nem ezt a figuragyűjtögetős hülyeséget.
1.
1.
Cipo3
Nah akkor be kell ruházni a hobbitra meg a movie-s ra mert a skylenderes verzió iszonyat sok pénzt visz és semmi pluszt nem ad.
Van skylanderünk, vettünk is vagy 8 figurát, de maga a játék (skylanders) 13 óra alatt végigtolható, aztán mehet a kukába a figura. Nincs tovább mit csinálni vele. Oké vannak mindenféle chalenge-ek, de elég unalmasak.
A lego marvelel 100+ órát játszottak a gyerekek mert a több mint 250 feladat (aranykockák begyűjtése) mind mind egy kis egyedi feladat a város területén. Ha ehhez hasonló lesz akkor mondjuk lehet megéri. Sőt van olyan nagy küldetés és ritka figura mihez csak 200 kocka begyűjtése után juthatsz hozzá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...