LEGO Dimensions PS3, PS4, WIIU, X360, XBOXONE

A Warner Bros. és a LEGO betör a Skylanders és a Disney Infinity piacára.
Típus: Akció, Platform

Frissítve: Lehúzza a rolót a LEGO Dimensions

Habár a toys-to-life játékok piaca látványos növekedésnek indult néhány évvel ezelőtt, úgy tűnik, a siker nem tartott sokáig: a szegmens harmadik nagy szereplője is lehúzza a rolót.

GC 2016: Az első galériafrissítés

Délután egy nagy adag screenshot szakadt ránk Kölnből. Főként a Microsoft játékai lesznek a porondon, úgymint a Dead Rising 4, a Forza Horizon 3, a Halo Wars 2 és a Sea of Thieves. Szemezgessetek!

Retro és next-gen: íme, az új Sonic-játékok!

Egészpályás letámadásra készül a Sega, az biztos, hogy nem lesz Sonic-hiányunk a jövőben. A 3DS-es játék és a LEGO Dimensions-béli mellékszereplést két újabb epizód követi jövőre.

E3 2016: Bedurvul a LEGO Dimensions

Új alapcsomagot nem kapnak idén a LEGO Dimensions-rajongók, a Warner Bros. ehelyett komoly kiegészítőáradattal készül az évre. Tizenhat új cím képviselteti magát a játékban, köztük a Sonic és a Mission Impossible is.

Brit toplista: azonnal élre állt a Halo 5: Guardians

Mindössze egyetlen hétig tartott ki az Assassin's Creed: Syndicate lendülete, így a múlt heti első helyezés után ezúttal csak a dobogó második fokára jutotta a játéknak. Az aranyérmet Spartan Locke és csapata csípte meg.

Brit toplista: még mindig a FIFA 16 vezet

A múlt héten megjelent Uncharted: The Nathan Drake Collection és a hosszas hallgatás után visszatérő Rock Band 4 se tudta megszorongatni az immár harmadik hete vezető FIFA 16-ot.

Brit toplista: remekül rajtolt a LEGO Dimensions

Kiváló rajtot vett a LEGO Dimensions, már ami a toys-to-life játékok mezőnyét illeti: a Warner és a LEGO koprodukciója az új Skylanderst és a harmadik generációs Disney Infinityt is lepipálta.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem maradunk játékok nélkül! Extrém jó időszak vár a kosárlabdarajongókra, visszatér a Tony Hawk, és végre a LEGO is berobban a toys-to-life piacra. Mutatjuk a teljes listát!

Premier előtti traileren a LEGO Dimensions

Bár még több mint egy hét hátravan a LEGO Dimensions megjelenéséig, a Warner Bros. Inc. most mégis kiadta a Disney Infinity trónfosztójának ígérkező, univerzumok egész sorát egymásnak eresztő játék utolsó trailerét.

LEGO Dimensions - együtt a csapat

Újabb kulisszák mögötti kedvcsinálót kapott a LEGO Dimensions. A hónap végére datált játékban többek között a Vissza a jövőbe, a The LEGO Movie és a Szellemirtók sztárjai is hangjukat adták a hősöknek.