A Stormregion a következő generációba lép

  • Írta: fojesz
  • 2006. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Stormregion legfrissebb sajtóközleményéből értesültünk a magyar fejlesztőcsapat jövőbeni terveiről és a Codename: Panzers II pontos címéről.
A Stormregion legfrissebb sajtóközleményéből értesültünk a magyar fejlesztőcsapat jövőbeni terveiről és a Codename: Panzers II pontos címéről. Miután a srácok komolyabb szövetséget kötöttek a 10TACKLE kiadóval, együtt döntöttek arról, hogy a Storm a következő generációs konzolokra taktikai akciójátékot, míg a kézikonzolokra körökre osztott stratégiát fog készíteni. A két cég közös útja tavalyi hatalmas bejelentésükkel kezdődött, melynek tárgya Codename: Panzers - tényleges - második része volt, mely a "Hidegháború" alcímet viseli.

“Izgalommal töltenek el bennünket az új generációs konzolokban rejlő kreatív lehetőségek. Azon leszünk, hogy maradéktalanul kihasználjuk őket a Codename Panzers márkanév erősítésére, és büszkén tekintünk a 10TACLE STUDIOS-sal való együttműködés új fejezete elé,“ mondotta Szerémy Tamás, a Stormregion Kft.ügyvezetője.

“Meggyőződésünk, hogy a Stormregion tapasztalt fejlesztőiben ideális partnerekre találtunk ahhoz, hogy újat és eredetit alkossunk, és minőségi tekintetben is újraértelmezzük a stratégiai játék műfaját. A Codename Panzers márkanév új generációs platformokra való továbbvitele magától értetődő lépése cégfilozófiánknak, mely nemzetközileg elismert, tartósan sikeres márkanevek kiépítését irányozza elő", nyilatkozott Michele Pes, a 10TACKLE ügyvezetője.
1.
1.
Drago
Öööö, a Panzers Phase 3vel mi történt? Vagy már sok volt a 2vh-s RTSekből? Egyébként sok sikert a Stormnak!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...