A Dying Light lett a Techland legnépszerűbb játéka

Link másolása
Büszkén jelentette be a Techland, hogy a Dying Light lett az eddigi legsikeresebb játéka. Több mint hárommillió példány fogyott az első 45 napban, ami bőven túllépi a Dead Island eladásait.

A Techland nextgen gépekre készült zombis játékából, a Dying Lightból már az első 45 napban több fogyott, mint Dead Islandből 3 hónap alatt. Egész pontosan 3,2 millió eladott példánynál jár a parkourrel fűszerezett zombis FPS, ami még a legutóbbi brit toplistán is előkelő helyet foglalt el. Nekünk is tetszett a játék, tesztünket erre találjátok.

Az eladási adatok mellett egy infógrafikát is megosztottak a fejlesztők, melyen a játékosok eddigi teljesítményeit összegezték. Több mint 378 millió zombit irtottak ki a Dying Light világában az utóbbi 45 napban, emellett egy Írországnyi túlélőt mentettek meg szorult helyzetekből.

A Dying Light támogatása egyébként nem áll le: érkeznek még fizetős és ingyenes tartalmak is hozzá, és hamarosan járműveket is vezethetünk benne.

12.
12.
DarkAssists
#5 A dead rising nem lenne rossz csak valahogy illúzió rombolo amikor gumi kalapáccsal mész bohóc jelmezben ugyan már az ilyen elemek teljesen kiábrándítóak ha poént akarok játszok a south parkal...
11.
11.
Aanash
A járműveket hiányolom nagyon.
Meg valami rombolhatóságot...
De a hard móddal már izgalmasabb lett:)
10.
10.
GAMEROD
Ha lenne egy olyan hangulata és helyszínek (erdők, falvak stb..) mint például a Walking Dead filmsorozatnak akkor biztosan bejönne, de ezek a gagyizombik, semmitmondó hangulattalan város csak feszültség levezetésre jó, arra nem hogy beleélje magát az ember a történetbe. Nem kell ahhoz telerakni a mapet zombival hogy élvezetes legyen, sőt csak ront a játékélményen hogy minden lépésnél zombit kell kerülgetni.
9.
9.
p3ti
Mi most játszunk vele, és szerintem messze nem olyan jó mint ahogy beharangozták. Van 1-2 jó pillanata a játéknak, de szerintem kicsit unalmas. Nagyon lerágott csont már ez a zombi téma..
8.
8.
zsocc-nrg
Ez a játék teljesen megérdemelten népszerű :) fantasztikus és letehetetlen.
7.
7.
Simonus18
#5: Szerintem meg pont hogy a Dead Island-nek nem volt hangulata, Dying Light sokkal erősebb ezen a téren is ... de ízlések és pofonok.
6.
6.
SP4C3F0X
Nem lep meg, de nem azért mert annyira jó lett mert szerintem ritka szar lett, inkább annak köszönheti az eladásait hogy a nextgen konzolokra olyan kevés a játék hogy aki vett ilyen konzolt az minden adandó szart megvesz rá.
5.
5.
GAMEROD
Nekem viszont a Dead Island sokkal jobban tetszett. Volt egy hangulata, ennek viszont nincs. Attól hogy telenyomták lens flare-vel, bloommal és életszerűtlen mászkálásokkal még nem hatódtam meg. Ráadásul használható járművel sem találkoztam, ha ilyesmire vágyok akkor ott a Dead Rising.
4.
4.
petimanus
Hát szerintem nem lepett meg senkit. Engem a Dead Island részek valami eszméletlen suta szárnybontogatásnak tűntek...De látszik, hogy tanultak a hibákból, mert a Dead Island valami eszméletlen fun játék lett. Az egyik legemlékezetesebb játékélmény számomra az elmúlt évekből. Magasra tették maguknak a lécet. A folytatást várni fogom, illetve minden más címükhöz is sokkal bizakodóbban állok majd.
3.
3.
DarkAssists
Nem győzöm ezt a játékot dícsérni fergetegesen jó lett!:)
2.
2.
kastorhun
#1: ÉS remélhetőleg egy igazi folytatáson, nem egy olyan kövér DLC folytatáson mint a Dead Island Riptide ami az első rész néhány hibáját kijavította, jobb is mint az első része de, egy kezemen megtudom számolni az újításokat.
1.
1.
PaulMarloW
akkor szerintem nagyon fognak gondolkozni folytatáson:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...