Áprilisban tér vissza Conker a Project Sparkban

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 20.
  • Bejelentés
Link másolása
A Rare mocskos szájú mókusa egy epizodikus kaland keretében tér vissza a Project Sparkban. Legutóbb az eredeti Xboxra megjelent Conker: Live and Reloadedben találkoztunk vele, de áprilisban úja köszönthetjük a fickót.

A tavalyi E3-on már láthattunk utalásokat Conkerre a Project Spark kapcsán, most végre közelebb kerültünk a káromkodó rágcsáló visszatéréséhez. A Rare klasszikusa Nintendo 64-en vált ismertté a Conker's Bad Fur Dayben, majd az első Xboxon is beköszönt a Conker: Live and Reloadedben.


Áprilisban viszont egy epizodikus kalandban, a Conker's Big Reunionban irányíthatjuk újra Conkert. A Team Dakota szerint a történet tíz évvel a Bad Fur Day után játszódik, a mókus mindent elkövet azért, hogy újra együtt legyen a barátaival, de a dolgok nem a terv szerint haladnak majd.

A Conker's Big Reunion: Episode 1 április 23-án landol a Project Sparkban a Conker Builder Pack mellett. Ez utóbbi készletben megtaláljuk Conkert magát és közel 300 új eszközt, beleértve a friss karaktereket, kellékeket, terepet, effekteket és zenéket. Külön öröm, hogy Conker szinkronhangját ismét Chris Seavor kölcsönzi majd.

Az új Conker-tartalmakat az Xbox One-os és Windows 8.1-es Project Spark piacterén érhetjük el, pontos ár még nincs.

1.
1.
br1Koo
Conker!! :DD Kell ez a játék
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...