Project Spark Mobil, PC, XBOXONE

Játékkészítő Xbox One-ra és Windows 8-ra.

A Microsoft lelőtte a Project Sparkot

A "játékkészítő játék" augusztustól végleg bezárja a kapuit, miután a Microsoft és Team Dakota elkaszálta az anyagot Xbox One-on és PC-n. Ma már nem is érhető el a Project Spark kliense.

Teljesen ingyenessé teszik a Project Sparkot

A Microsoft PC-re és Xbox One-ra megjelent játékkészítő programja eddig free-to-play modellben működött, azaz az alapjátékhoz ingyen hozzájuthattunk, de minden extra tartalomért fizetnünk kellett. Októbertől ez megváltozik.

Project Spark - trailer Conker visszatérésére

Megérkezett a múlt hónapban formálisan is bejelentett, vadonatúj Project Spark DLC, a Conker’s Big Reunion első játékmenet ízelítője. Az öt dollárba kerülő csomag egy epizodikus kaland első felvonása lesz.

Áprilisban tér vissza Conker a Project Sparkban

A Rare mocskos szájú mókusa egy epizodikus kaland keretében tér vissza a Project Sparkban. Legutóbb az eredeti Xboxra megjelent Conker: Live and Reloadedben találkoztunk vele, de áprilisban úja köszönthetjük a fickót.

Elrajtolt a Project Spark

Habár ez a hét amúgy is zsúfolt a súlyos játékmegjelenésektől, ne felejtsük el, hogy a Project Spark rajtját is mára időzítette a Microsoft: a free-to-play játékszerkesztő már letölthető PC-re és Xbox One-ra.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Brutális hétnek nézünk elébe, remélem, mindenki tett félre elég pénzt, amit játékokra költhet! Legyen szó horrorról, sportról vagy autóversenyről, jó eséllyel találsz a napokban olyan címet, ami a fogadra való.

Project Spark - vége a bétának

Hamarosan révbe ér a Team Dakota sandbox alkotása, amelyben a kreatív vénájú júzerek megalkothatják álmaik videojátékát. A hosszú bétatesztnek vége, a végleges verzió a jövő héten élesedik és ingyenes lesz.

Októberben jön a Project Spark is

A Microsoft bejelentette, hogy a kreatív játékosok október 10-én alkothatják meg kedvenc videojátékukat a Project Spark segítségével Windows 8.1-en és Xbox One-on. A digitális változat mellett dobozos verzióban is kapható lesz.

E3 2014: Conker visszatér a Project Sparkban

Emlékeztek még a Nintendo 64-en futó Conker's Bad Fur Dayre? Nos, a szabadszájú mókus vendégszerepel majd a tartalomgenerálásra kihegyezett Project Sparkban. Így már megalkothatod saját Conker-játékodat is.

E3 2014: Microsoft-sajtókonferencia - LIVEBLOG

Este fél hétkor hivatalosan is kezdetét veszi az E3 a Microsoft sajtókonferenciájával. Szokás szerint liveblogolunk, veletek örülünk és hüledezünk, illetve szakkommentátorkodunk és véleményezünk.