Arkham Knight - Harley Quinn DLC infók

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 23.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Amazon jóvoltából vadonatúj részletek láttak napvilágot a Batman: Arkham Knight előrendelőinek kínált Harley Quinn DLC-ről. Eszerint egy komoly küldetés erejéig Joker oldalbordáját irányíthatjuk a sztori DLC-ben.

A Batman: Arkham Knight előrendelői az alapjátékon túl megkapják a Harley Quinn DLC-t is, amiről most kiderült, hogy egy történetközpontú kaland lesz, amiben Joker elmebeteg oldalbordáját, magát Harley Quinnt irányíthatjuk majd.

A játéksorozat története előtt játszódó küldetésben a Blüdhaven rendőrkapitányságra kell majd betörnünk, hogy kiszabadítsunk egy régi ismerőst, Poison Ivyt. Harley fő fegyvere a baseballütője lesz, de spéci mozdulatokat és egyéb speciális fegyvereket is kap majd a történet során.

A Batman: Arkham Knight június 2-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

10.
10.
kopic
Az AK pedig ismét csúszni fog. 3 hetet.
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1015759
9.
9.
kopic
Mindenki örömére jönni fog az első 2 rész remaster kiadása.
8.
8.
#5: Ja persze. Ők ugyanúgy kivágnak tartalmat az eredeti játékból, elnevezik DLC-nek, aztán kivételesen nem kérnek érte pénzt,. Ugyanis tudják, hogy ettől ők most nagyon jófejek lesznek mindenki szemében. De a másik fele sajnos igaz.

#6: Ez a leghülyébb érv amit hallottam (sajnos sokadjára). Persze hogy nem kötelező, de igenis van joga felháborodni, ha olyanért akarják lehúzni, aminek alapból is benne kéne lennie az árban.
7.
7.
eldergirl
Whuhuu már nagyon várom:)
5.
5.
crytek
#3: Ha ingyenes DLC kell akkor Witcher 3 ott egyből 16db-ot kapsz!

Amíg (már ne haragudjon meg senki sem) a sok hülye veszi a fostalicska dlc-ket addig ez lesz. MI TETTÜK azzá a DLC-ket amivé váltak.
4.
4.
Juha
#3 nézz körül a witcher oldalán.
3.
3.
Igen, egyszer élném meg, hogy bejelentik egy játékhoz, hogy az alapon kívül lesz benne egy INGYENES történeti rész, amelyben nem batman leszel hanem harley...vagy hogy bejelentenék, hogy nyomott áron, mondjuk feléért érkezik egy kiegészítő lemez, amin plusz 20 küldetés van,stb...de ilyen már sose lesz :D
2.
2.
Perseus84
Azert ez eleg gaz hogy mar joval a megjelenes elott DLc-t reklamoznak. Amugy se olcso egy gem es meg egyszer annyit lehuznak az embertol. De hat ez a marketink ugyebar
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...