Evolve - traileren az új vadászok

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 27.
  • Videó
Link másolása
Ahogy arról beszámoltunk, március 31-én fizetős tartalmakat kap az Evolve. A Turtle Rock 4v1-es küzdelmekre kihegyezett akciójátékába négy új vadász és egy szörny kerül be, róluk szól az új előzetes is.

Március 31-én jelentős frissítést kap az Evolve: a két új (egyelőre Xbox-exkluzív) pálya mellett fizetős tartalmakra is áldozhatunk, aznap négy új vadászt és egy szörnyet vásárolhatunk meg. Utóbbi a már régóta megígért Behemoth lesz, aki ugyan lassú bestia, de képes sziklává alakulni, így gurulva már nem olyan vészes a tempója.

A vadászokat külön vagy a szezonbérlet részeként is megvásárolhatjuk. A szörny az előrendelőknek ingyenes, a többieknek 15 dollárt kell leszurkolniuk érte.

Róluk van szó:

1.
1.
EvolveHunter
Ígéretes. Remélem felborzolja a megszokott csapat buildeket (nem, mintha a mostaniak unalmasak lennének). Talán játék mód jöhetne még.

Csináltunk egy "Szörnywadászok" group-ot steamen. Kifejezetten az a cél, hogy a magyar vadászok könnyebben találjanak maguknak anyanyelven kommunikáló bajtársakat. Nézzétek meg, ha van kedvetek. Nincs semmi kötelezettség. A lényeg, hogy jókat lehessen együtt vadászni! ^.^
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...