Mortal Kombat X - bemutatkozik Erron Black

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 28.
  • Videó
Link másolása
Erron Blackkel bővült a Mortal Kombat X karakterfelhozatala, őt mutatta be tegnap este a NetherRealm a szokásos livestream keretében, valamint élesben is megcsodálhatjuk Liu Kang, Ermac és Shinnok ütésvágásait.

Erron Black, a revolverhős hajdanán maga is ember volt, karaktere az év elején debütált a Mortal Kombat X képregényben. Két pisztolyt is bevet a meccsek során, a lövedékek látványos roncsolást visznek be ellenfelei belsőségeiben. A legfrissebb trailer őrá koncentrál.


A legutóbbi livestreamben feltűnt Liu Kang, Ermac, Shinnok is, valamint kiderült, hogy a NetherRealm srácai miként alkották meg a kivégzések vérben tocsogó hangját.


Végül a legfrissebb TV-szpotot is megnézhetjük:


A Mortal Kombat X április 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám az Xbox 360-as és PS3-as verzió
csúszni fog.

48.
48.
Nicodemus
A Story elso 25 perce: https://www.youtube.com/watch?v=jE785LNs2Nk&feature=youtu.be
46.
46.
kopic
De ismét úgy látom, hogy a nem idetartozó kommenteket a modiknak hatalmas fáradság lett volna törölni. -.-
44.
44.
Red-E-Kamp Van
Most néztem meg a tv-spotot még csak.
de mennyi esély volt erre.(bár mindig igy van ugye.)
ma hallgattam évek óta ismét s.o.a.d.-t erre pedig mi szól.
hát igen, vannak akik így élik meg ezt a játékot.
Én nem, de a zenéért megérte benéznem.
43.
43.
felegyi
#41: Tudom, csak azért taglalom mert "haladunk" technikailag. Apró dolgok de az ördög bennük rejlik :)
42.
42.
Harkat
Jó karakternek tűnik. Bár nekem is az a véleményem, nagyon nem illik a képbe egy sima westernes figura.
41.
41.
DarkLord
#40: Mindenki névre szóló golyót kap az X-Ray alatt.
40.
40.
felegyi
Úristen, Erren x-ray mozdulatánál NÉVRE szóló golyót kap "Kung Jin". Én meg kerestem h mi a fakk akar lenni valami személyes ügy :) azt nem.
39.
39.
bema695
Ha tipmix-en lehetne arra fogadni, hogy lesz-e godach-traktoros szócsata a következő mortal hírnél, már milliomos lennék :D
37.
37.
kopic
Úgy látom, hogy a privát üzenetet továbbra sem ismeri egyikőtök sem...
Szánalmas.
36.
36.
Nicodemus
Szerintem idaig tokeletes a roster, mindegyik karakter szimpatikus. Nagyon kritikus vagyok az MKval kapcsolatban mert a kedvenc sorozatom a mufajon bellul, de ez a resz tunik eddig a legkiforrottabbnak mind kozul. (mind univerzum, hangulat mind jatekmenet szempontjabol) Nagyszeruen atemeltek azokat az elemeket mik jol mukodtek az Injusticeban. Varhatoan a story mode is zsenialis lesz. En mar megvettem steamen a jatekot es szamolom vissza a napokat.
35.
35.
Effecta
Kövezzetek meg, de nekem tetszik a karakrer
27.
27.
DarkLord
A TV reklám az valami fantasztikusan gagyi lett...ha ilyen lenne a játék is már menne is a kukába :D Liu nekem, mint írtam semleges így sokat nemfűznék hozzá, ahogy Shinnok is ez a kategória. Erron, pedig valami western rajongóknak tuti kedvence lesz, de nekem megint csak unszimpi.

De tényleg valamit kezdjetek ezzel a godach vs. Traktoros dologgal, mert én pl. szívesen szólok hozzá, mindig a Mortal-os hírekhez, de az összesnél csak a kettejük felesleges írásait kell mindenkinek nézni.
26.
26.
Dízel
Az a baj, hogy semmi érdemleges dolgot nem mond senki, hanem egymást dobáljátok szarral. A Hozzászólások menüpontban a cikkhez főződő kommenteket várják az oldal működtetői. Marha idegesítő, hogy görgetnem kell állandóan felfele, mert csak a hülyeség megy állandó jelleggel. gyalázatos.
24.
24.
godach
#22: Nyugi, nyugi. Elhiszem, hogy idegesítő. Kerülöm is a drágánk szerelmének híreit :D
22.
22.
Nicodemus
Godach, Traktoros, nehogy megint elkezdjetek amit az elozo MK hirnel lemuveltetek! Kibaszott faraszto olvasni a sok off hozzaszolast, teljesen elveszi a kedvem az oldal latogatasatol.

A gameplay videok igazabol nem lettek csunyabbak csak nem 1080pben lathatjuk oket hanem stream-es video minosegben, igy nem relevans amit latunk.
18.
18.
skyzero
#6: Ezt vettem észre én is.Mindegy,legalább elfut majd a nagyi laptopján is.

12.
12.
Dízel
godachnak meg david02nek érik egy hónapos banolás. bekéne már tiltani az oldalon a személyeskedést.
6.
6.
Zuzda18
Miért egyre csúnyább,minden egyes gameplay videón ami kijön?Lassan az előző rész grafikája köszön vissza teljesen.Valahogy az x-ray már nagyon gagyin néz ki.Nem olyan mint ahogy először láttuk.De maga a játék kinézete is romlik gameplay-ről gameplay-re......MIÉRT??????????????
5.
5.
rexsimus
#2: Olvass kicsit utána!!! -.-
2.
2.
Dízel
Most ez az Erron Black hogy a fakkba jön a mortal univerzumba most komolyan?? az előző részbe freddy krueger még jo volt mert csak plusz, poen karakterként szerepelt, de ez vér komoly... és véresen gáz. ennyi erővel berakhatnának egy ninjat egy dragon ball szereplőt egy elfet meg egy alient is...
1.
1.
Kazuya
Jó hogy jön, már várom, bár a TV Spot elég gáz lett xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...