Újra kiadják a From Software klasszikusát

  • Írta: zoenn
  • 2015. március 28.
  • Hír
Link másolása
Hamarosan a PSN-re költözik a Bloodborne fejlesztőinek 1998-ban megjelent PSOne-os játéka, a Shadow Tower. A belső nézetes akciójátékban egy Zeptar szent földjéről hazatért zsoldost irányítunk, aki démonokat hány kardélre.

A Souls-játékok és a Bloodborne előtt a From Software 1998-ban készítette el a Shadow Towert PSOne-ra. A klasszikus akciójáték a jövő héten landol az észak-amerikai PSN-en. Főhőse egy zsoldos, aki hazatér Zeptar szent földjéről és rátalál arra a helyre, amin keresztül átkelhet az alvilágba. Bizony, a From Software 17 éve is tudta, hogy mitől döglik a légy.


Zsoldosunk karddal száll szembe a démonok hordáival, ráadásul egy nő megmentésére is vállalkozik. A játékban nincs XP-rendszer, ám a nagyobb szörnyek megölésével hősünk erősebb lesz. Páncélunk egy idő után elhasználódik, így javítanunk vagy cserélnünk kell.

A folytatás 2003-ban jelent meg, kizárólag Japánban, Shadow Tower Abyss címmel PS2-re.

A Shadow Tower kétségtelenül a Demon's Souls komor előfutárának számít, a műértőknek bátran ajánlható PS3-on, PSP-n vagy Vitán. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy az európai premier dátuma még nem ismert.

16.
16.
szogyenyi
Ez a játék 1998-ban jelent meg. 2 évvel azelőtt, hogy leváltotta volna a konzolt a PS2. Ha kicsit jártasabbak lennétek a gaming világában akkor tudnátok, hogy ekkortájt is már elég komoly problémát okozott a PS gyengécske hardvere, ami miatt PC-n, vagy más konzolon jobb minőségű is volt az adott játék (Pl a legelső Rainbow Six, említésképp) Nem kell fröcsögni. ha nem tetszik nem nézel oda. Ennyi. Szerintem meg baromi érdekes, én szívesen kipróbálnám.
15.
15.
Csoki80
#5: Ja ja. Ezeknek annak idején is az volt a bajuk, hogy nagyon monoton játékok voltak.
14.
14.
SLi
#7: Elolvasni ??? lol XD
Ezek retardáltak, ne is fáradj szerintem ilyenekkel hogy olvasás.
13.
13.
markoci555
továbbra se olvassátok el a hírt, csak hőbölögjetek
12.
12.
devilboy22
#9: Hát igen a SNES es DK C 1-2-3.Még a mai napig is játszom velük. Főleg a 3 1996-ból.
9.
9.
aordog
Bár ez nekem sem tetszik, de egy páran itt, amikor ez a játék született a kommentekböl itélve még nem ismerte a videojátékokat.
Igen, voltak szebbek, jobbak de ez a 3D dolog akkoriban élte fénykorát.
Sajnos ezt nem ismertem, pedig tuti jo lett volna és a grafika csak a mai szemmel furcsa.. Ez akkoriban tetszetôs volt. Azt is tegyük hozzá, hogy ez nem a mostani megjelenítôkre lett kitalálva..annak idején egy 54cm-es TV-n nem ez volt a képi világ...
Nekem olyan emlékeim vannak, hogy én akkoriba még a Snes-en a Donkey Kongot nyomtam meg a Legend-et...Sega-n meg a Zero Tolerance-t, a Spoot goes to Hoolywood a Vectorman és a Comix Zone hódított.
99-2000környékén szereztem be az N64-et..de ez sajnis kimaradt:(
És valóban...most már nem kell!
Nekem ilyen emlékeim vannak 98-bol.
8.
8.
simon 555
#2: Final Fantasy első részéért 8 GBP-t kérnek mind PSN-en mind telefonon és az még csak nem is PS1-es hanem NES játék, és igen, rengetegen fizetnek érte.
7.
7.
simon 555
#6: Elolvasnátok azt a rohadt hírt?
PS3,PSP,Vita-ra jön mint PSOne classic. Nem ez az első ilyen játék, rengeteg PS1 játék elérhető PSN-en PS3/PSP/Vitára....
6.
6.
Blueberry
Ez miez?!!!! Ennyit tudna ps4?hát elnézést a szó használater,de ennél rondább-ordenáré szart még nem láttam :( nem sokra emlékszem 98ból,de ennél azért kulturáltabb game-ek rémlenek
5.
5.
Gykrizsi
#2: Nem, visszaszívom amit mondtam, ez 98-ban is egy vacak volt. Akkor jött ki a Resi 2, Metal Gear Solid vagy a Half-Life. Azok még ma is pöpec cuccok. Erre viszont ránézek, és elfog a szánalom.
4.
4.
NECROSMOKE
Sztm. meg jol teszik, hogy kiadjak.
2.
2.
Gykrizsi
Ezzel saját magukat égetik, hogy ilyen vackokkal teszik tele a gépet. Lehet, hogy anno szipi-szupi volt, de azért eltelt 17 év. El nem tudom képzelni, hogy ezért valaki a mai világban pénzt ad. Fölösleges.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...