2K-játékok akciója a Humble Store-ban

  • Írta: Shifty
  • 2015. március 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Ismét érdemes ellátogatni a Humble Store oldalára, ezúttal ugyanis a 2K játékait kínálják jutányos áron. Akadnak olyan alkotások, amelyeket akár 83 százalékkal olcsóbban is beszerezhetünk most. Az akció keddig tart.

A Humble Store oldalán ezúttal a 2K Games játékai kapták a főszerepet, így olyan játékokat szerezhetünk be olcsóbban, mint a BioShock-trilógia, a Borderlands: The Pre-Sequel!, a The Darkness 2, a The Bureau: XCOM Declassifed, a Civilization vagy az Evolve. Minden most megvásárolt játékhoz ingyen jár a Spec Ops: The Line.

Az akció keddig tart és olyan szervezeteket támogat, mint az Amerikai Vöröskereszt, a Child's Play, a Wikimedia és a GamesAid.

12.
12.
asditager
10.
10.
asditager
A steamen lecsúsztam a Bioshock packrol. Ha itt megveszem akkor a steamen keresztül fogja letölteni a játékot meg számítani a játékidőt?
8.
8.
rappit
Azért a steames 2k bundle amiben a 2k összes játéka egy kicsiszett konzolos játék áráért (45euró) meg lehetett kapni nem kicsit volt ellenállhatatlan.
7.
7.
hedzsooo
#1: Dehogy, még csak 25%-os a leértékelés az Evolve-on. Majd azért 2-3 hónap múlva lehet beszerzem, ha már 85% OFF lesz rajta is...
6.
6.
Hunszi
#5: azt pl, hogy alig múlt 1 hónapos a játék, de már le van árazva minden héten valahol, ne aggódj, ha jól fogyna nem lenne szükség ilyenre. 2 hete 50%os akció volt nem is egy helyen rá
5.
5.
#1: Mégis mit? Csak 25%-os akció van rajta, ráadásul euróban, ugyanannyit most így, mintha boltban vennéd.

Jók ezek, tavaly nyáron innen szereztem be a Bioshock-trilógiát, a The Darkness 2-t, a The Bureau: XCOM Declassifed-ot, a Spec Ops: The Line-t (meg még párat ami nem ugrik be) egyszerre. Azért vicces, hogy kb ugyanezek vannak most is itt akciósan. Hozzáteszem az bundle volt, és fillérekbe került, de ezek így most összerakva.. hát azért nem kevés.
4.
4.
randall13
Néhány hete ugyan ezek voltak steamen.
3.
3.
giga321
Bioshock pakkra le is csaptam.
2.
2.
drat576
Hú, ez elég jó felhozatal.
1.
1.
Hunszi
ez kb. mindent elmond az Evolveről...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...