Megvan a Metal Gear Solid-film írója

  • Írta: fojesz
  • 2015. március 31.
  • Cooltúra
Link másolása
Miközben a Kojimával kapcsolatos hírek arról tanúskodnak, hogy egyre paprikásabb a hangulat a Metal Gear Solid-sorozat fejlesztői és kiadója között, érkezett valami jó hír is a témában: megvan az MGS-film írója!

Vannak azok a videojátékos filmek, amelyek nagyon gyorsan elkészülnek, és vannak azok, amelyek csak csigalassúsággal küzdik fel magukat a mozivászonra - a Metal Gear Solid filmváltozata ilyen. A projektről már nagyon régóta beszélnek, a Sony még 2007-ben (!) jelentette be, hogy ő felel majd az adaptációért, azóta viszont nemigen hallottunk konkrét infókat a munkálatokról.

Most azonban jó hírrel szolgálhatunk, a Deadline jelentése szerint ugyanis a Sony végre megtalálta a film íróját, méghozzá Jay Basu személyében, így remélhetőleg felgyorsulnak majd a történések az alkotás körül. Ha nem ismerős Basu neve, a hiba nem nálad van: az úriember viszonylag friss a szakmában, a legfontosabb projektje például a nem túl népszerű Monsters még kevésbé népszerű folytatása volt. Jelenleg egyébként - az MGS mellett - a Universal szörnyuniverzumának rebootján dolgozik még.

Hogy mikor érkezik a film, mely részeket veszi alapul, és hogy Kojimának lesz-e köze hozzá, azt még mindig nem tudjuk.

6.
6.
bema695
Jó hír? Szerintem a palinak annyi japón kellett átcumiznia magát, hogy megcsinálták bukkake film trilógiába, mert akkor már kellemeset a hasznossal. Így ránézésre az eddigi filmjei konkrétan rosszabbak a semminél, de szó szerint, az az inkább félrenézek, nézem a falat, vagy akármit, csak ne kelljen látnom kategória.
4.
4.
Baksi
innen az esos Angliabol uzenem neki,hogy igazabol nincs nehez dolga......jatsza vegig a Metal Gear Solid-ot(ps1)...aztan ahogy az megvan.... irja le izlesesen es kesz is a forgatokonyv!
mi orulonk,mert akko baj nem lehet....o orul,mert a karierje megmenekult!
Es Kojima se tepkedi talan "annyira a hajat"
2.
2.
Big Boss
Én nem értem miért nem lehet egy normális írónak adni a történetet!? Akár Hayter maga is írhatta volna ő azért az X-men-ekkel letett valamit az asztalra + ő ismeri a legjobban az MGS univerzumot. Pont oda kell adni egy olyannak aki hozzá sem szagol az egészhez és nem valami sikeres a szakmájában...
1.
1.
Yanez
Egyik szemem sír, másik szemem zokog.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...