A Silent Hills mellől is eltüntették Kojimát

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 1.
  • Hír
Link másolása
Az előzmények függvényében annyira nem meglepő, de most jutottunk el odáig, hogy a Konami a Silent Hills weboldaláról is leszedte a Kojima Productions logóját. Nagyon kíváncsiak vagyunk már, mi lesz ennek a vége!

A Konami a Silent Hills (illetve a P.T.) weboldaláról is leszedette a Kojima Productions logóját - az alábbi screenshot még eredeti állapotában mutatja a szájtot. A korábbi hírek után igazából ebben nincs semmi meglepő, és a GameSpot sem tudott kihúzni több infót a kiadóból a történések kapcsán: az továbbra is a "központosítós" szöveggel magyarázza a történteket.

Ettől függetlenül továbbra is esélyes, hogy a háttérben összetettebb a helyzet, két hete szintén a GameSpot szellőztette meg, hogy Kojima és csapata összeveszett a Konamival, és jelenleg már csak külsős munkatársként dolgoznak a cégnek. Habár a hivatalos kommunikációnak megfelelően az új Metal Gear Solidot befejezik a hírek szerint, valószínűleg még idén elválnak az útjaik. Ez azt jelentené, hogy a Silent Hills már Kojima nélkül készülne el.

17.
17.
zarándok
Persze ettől függetlenül jöhetne már egy normális Silent Hill. Hagyják a p*csába a nyugati fejlesztőket. Nem véletlenül a Team Silent féle részek voltak a legjobbak.
16.
16.
zarándok
Nem hiszem, hogy el fogják kaszálni a játékot, főleg ha Guillermo Del Toro marad a projectben. Sőt, én igazából annyira nem is örültem, hogy Kojima csinálja / csinálta volna. A Silent Hill sosem arról szólt, hogy "össze fogjuk szarni a gatyánkat". Vannak Kojimánál sokkal rátermettebb dizájnerek is erre a feladatra, első sorban valószínűleg azért került hozzá a project, mert anno megjegyezte, hogy szívesen csinálna, a Konaminak meg Ő hoz egyedül pénzt a konyhára, ergo üzletileg a legjobb opció Ő volt.
14.
14.
drakecsaj
A PT pedig de jó lett. Kár érte. Nem lenne jó ha még egy lapos rész készülne. Nekem a legutolsó sem tetszett már sajnos.
12.
12.
Raam989
Rip silent hills...
11.
11.
lacinho01
na ettől féltem. mert amit láttunk milyen lehet a kojima-del toro silent hill abból nem lesz semmi. és ez gàz mert tuti egy igazi psziho horror lett volna a durvább fajtábol
7.
7.
godach
Most nem értem. Kojima eltűnik, meghal a játékipar vagy mivan?
6.
6.
SwordFish
A PT után pedig nagyon reménykedtem... Valaha volt legjobb horror játék lehetett volna. Így kifogja majd lenyomni a SOMA-t?
4.
4.
felegyi
#3: Nem nagy ügy? Alapjában véve elég "neves" cím a Silent Hill, volt egy-két gyenge rész (a filmet tekintve kuladarab mind) de megvan a saját trónja a saját hegyén. Ha azt nézzük h az utóbbi részek nem azt hozták mint az 1-2, akkor amondó vagyok hogy elég nagy ügy... legalábbis én bánom szánom, mivel ez az ember az ólomból aranyat csinál.
3.
3.
Nothing
Kojimának - amennyire tudom - eddig sem volt túl sok köze a sorozathoz, ebből a szempontból nem nagy ügy. Persze én is kíváncsi lennék, milyen lenne egy K-féle Silent Hill, arról nem is beszélve hogy egy projektre a legritkább esetben van pozitív hatással, ha a fejlesztés közepén eltűnik egy nagy név a háttérből...
2.
2.
Yanez
Inkább ez lenne április elsejei tréfa. :(
1.
1.
elderath
Na akkor ennek lőttek... Pedig PT teaser alapján ígéretes lehetett volna
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...