Először mozog az Assassin’s Creed: Chronicles

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 2.
  • Videó
Link másolása
Az Assassin’s Creed-sorozat oldalnézetes mellékágát a hét elején jelentette be a Ubisoft, ám egy YouTube-felhasználó jóvoltából már hosszabban is belenézhetünk a trilógia Kínában játszódó nyitóepizódjába.

Április 22-én érkezik PC-re, PS4-re és Xbox One-ra az Assassin’s Creed: Chronicles első része, amely 1526-ban játszódik Kínában, a meggyengült Ming-dinasztia idején. Főhősünk Shao Jun lesz, akit maga Ezio Auditore képzett ki orgyilkossá.

A trilógia nyitórészébe most hosszabban is belenézhetünk. A játékmenet érezhetően sokat merít a 2,5D-s Prince of Persiákból. 

26.
26.
necromanta
bár "third person" beállítottságú vagyok, de szerintem ki fogom próbálni.
szeretem az AC sorozatot, de igazából csak az első volt igazi kihívás, utána csak gyüjtögetés van, ami valljuk be nem ugyanaz!
25.
25.
dragonkris2000
A könyv írja le ezio életét szerintem le lenne írva ha oliver bowdenről van szó!!!!!aaa
24.
24.
Gora
A child light is ilyen; ès azt hallottam egèsz jó. Nem amit elterveztek azt meg is csinálják. :D
23.
23.
moonborn
Eljátszok én ilyennel de telefonon nem pedig modern játékkonzolokon,nem tudnák ezt is rendesen kiadni mint az eddigieket ? :\
22.
22.
Gora
Nem hiszem, habár ki tudja. :D
20.
20.
Gora
Ezio-hoz csak útmutatásért ment Shao. A cikk írója nincs teljesen tisztában valószínűleg, a sztorival. "- Csak meg akarom érteni. -Mit megérteni? - Hogyan vezessem, és hogyan építsem ki újra a rendet." -Embers kisfilm

Viszont kapott a végén egy ládikát amiben valami érdekes dolog lehet (csak nem egy újabb Éden darab? :D). Ha erre fény derülne, már annak is örülnék.

Amúgy tipikusan a régi java-s részek és a POP jut róla eszembe.

#15 Nem került a látóterükbe xd (kis fény csík) :D Igen kicsit vicces, de unaloműzőnek tökéletesek lesznek :D Nem mellesleg az AC-k mindig is gazdagok voltak a bugok-ban, most szerintem ez a 3 kis játék sem lesz kivétel ez alól :D

18.
18.
Mr.Dead
#16: Szerintem tényleg Ezio tanította..
17.
17.
kopic
Egyetértek az első 7 kommentelővel. Nem rossz.:)
Bár a 2 őr beszélgetése jelenet tényleg eléggé omg.:S
16.
16.
dragonkris2000
Ezio tanította meg?Ez nem igaz mert az animáció és a könyv szerint ezt elutasította Ezio mert ő már felhagyta s családja miatt meg már ő 60 fölött volt és meg is halt.Szóval a történet má gabajodik össze-vissza!!!!!!
15.
15.
exonic
A videót már a legelején megállítottam, amikor szereplőnk felmászik a két beszélgető őrhöz, ott áll kb 1 percet és az őr amelyik felé néz még csak le se szarja. Ez így tényleg nagyon egyszerű és buta.
14.
14.
vorosm10
Szerintem ezt a jó ötletet, hogy végre Ázsiában járunk kár egy 2D-s játékra pocsékolni! Valamelyik részben már hallottunk Mongol assassin-ről aki azt hiszem Dzsingiszkánt vagy talán Hannibált ölte meg. Meg erről a kis húzott szemű lánykáról is láttunk már animációs filmet az ubisoft-tól meg történet mesélést és én azt hittem, hogy kap egy külön játékot!
Mellesleg nagy Ac rajongó vagyok az 1. részt kivéve minddel játszottam nem is keveset és ez a 2D valami nem mozgatott meg inkább úgy néz ki mint ha az ubisoft kiakarná húzni az időt a következő játékig mivel a Unity nem éppen egy tartalmas játék szerintem!
13.
13.
Aanash
#11: Bárcsak visszatérnének azok az idők...
12.
12.
equinox42
Ennek a csajnak jól áll az assassin lét.
A játékhoz nem tudok érdemlegesen hozzászólni.
Sajnos semmit nem váltott ki belőlem egyelőre.
10.
10.
Yanez
Az első két kommentelővel egyetértek, a következő kettővel már nem nagyon. Jó lesz ez gyerekek annak, aki rajong a szériáért!
5.
5.
halamadrid
Nem rossz.(sorrey four my bed englisch)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...