Csak jövő nyáron jelenik meg a Kingdom Come

Link másolása
Még 2013 decemberében jelentették Kingdom Come: Deliverance-t, melyre a Kickstarteren több mint 2 millió dollár gyűlt össze. Elvileg idén decemberben jelent volna meg a játék, most azonban bejelentették, hogy jövő nyárra csúszik.

Nem jelenik meg már idén a cseh Warhorse Stuidos Kickstarteren finanszírozott játéka, a Kingdom Come: Deliverance. Az eredeti tervek szerint 2015 végén érkezett volna meg a cím, azonban áttolták 2016 nyarára.

A játékot még 2013 decemberében jelentette be a játékipari veteránokból álló Warhorse Studios, majd nem sokkal ezután a Kickstarterre került a project, ahol több mint 2 millió dollár gyűlt össze rá. A fejlesztők folyamatosan frissítik a tavaly ősszel bemutatott alfát, melybe azok a játékosok csatlakozhatnak be, akik legalább 45 dollárral támogatták a fejlesztést. Hamarosan a Steam Early Accessen keresztül is megjelenhet a játék, hogy még több visszajelzést kaphassanak a fejlesztők.

A Kingdom Come egy realisztikus, középkorban játszódó RPG, melyben nem lesz fantasy. A játékot a CryEngine hajtja, így bármikor is jelenik meg, a látványra nem lesz panasz. (Bár láttunk már egy State of Decayt is...) Elvileg a PC-s verzió mellett lesz PS4-es és Xbox One-os is.

11.
11.
Nottingham
#9:Ez foleg erdeklodestol fugg,a magad fajta ezek irant erdeklodik, a magam fajta meg mas irant.:)
#10:A sok csuszas miatt szamitok ra, hogy iden nem latjuk, de ez csak az en feltetelezesem.A Siege,Division peldakat meg nem en hoztam fel, csak reagaltam rajuk.
10.
10.
crytek
#8: Batman mitől ne lenne idén?
Siege meg Division kutyát se a multis szarjukkal!

Ennek meg örülök,hogy csúszik, addigra legalább lesz hozzá gépem!
9.
9.
mestermagyar
#8: Rengeteg játék van pl. steamen, amiről a magad fajta (nem sértésként írom) nem hallott semmit. Nekem ez az év maga lesz a paradicsom, a rust végre ténylegesen játszható állapotba kerül, kijön a hearts of iron 4, és emellett ott lesz még egy halom játék, ami váratlan meglepetésként kijöhet.
8.
8.
Nottingham
#3:Siege,Division nem lesz mar iden, valoszinuleg Batman se, maradt 4 jatek. Tenyleg marha jo. Ja, vegulis a tavalyi jatekok remastered verzioi kurva jok, van rajuk igeny!
7.
7.
Grabowsky30+
Kíváncsian várom ezt a játékot! Amit eddig láttam az nagyon ígéretes, bár a játékok 99% gyengébb mire megjelenik, mint amikor elkezdték promózni!
5.
5.
#3: Hát, ha a 200-órásnak igért Witchert a magam módján 4-500 óra alatt csinálom meg ahogy szoktam, akkor figyelembe véve a heti 10 óra átlag játékidőt alig marad másra időm ! :DDD
4.
4.
Unknown
#3 Ebből mennyi fog késni? :D
2.
2.
Nottingham
2015 hivatalosan a semmi éve lesz...BASSZA MEG AZ IPAR!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...