Hagyományos kampánnyal jöhet a Titanfall 2

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 4.
  • Hír
Link másolása
A Respawn Entertainment közösségi vezetője, Abbie Heppe egy interjúban elárulta, hogy a Titanfall folytatása tradicionális egyjátékos kampánnyal és még több fegyverrel érkezhet. Az alapok változatlanok maradnának.

A The EXL podcastjében a műsorvezető rákérdezett Abbie Heppe-nél a hagyományos egyjátékos kampányra és a jobb fegyvervariálási lehetőségre a Titanfall 2 kapcsán. A Respawn közösségi vezetője egyiket sem zárta ki, mondván a csapat jól tudja, hogy a rajongók mit szeretnének, és abba az irányba viszik el a játékot. 

A stúdió meghallgatta a visszajelzéseket, s noha Heppe konkrét dolgokat még nem árulhat el, annyi azonban bizonyos, hogy már van egy stabil alap, amire építkezhetnek. Vannak assetjeik, van egy motorjuk, amire a második játékot is felépíthetik. Ha a játékosok egyjátékos kampányt, még több testreszabható fegyvert szeretnének, akkor arra a Respawn is rábólint. Ilyen egyszerű.

Vince Zampella, a csapat vezérigazgatója márciusban erősítette meg, hogy már készül a Titanfall folytatása, ráadásul az első résszel ellentétben multiplatform lesz, azaz a Sony konzoljain is élvezhetjük majd.

7.
7.
LtK
Smart Pistol-t felejtsék el, az a lényeg. A legundorítóbb dolog amit játékba beletehettek a BF-es Mortar után =D
6.
6.
A multiplatform jo dontes volt a reszukrol szerintem, plusz a kampany is!
5.
5.
Lacek896
Attól még hogy több fegyver kerül a játékba az még nem garancia semmire. Lehet belepakolni 500 különböző fegyót ha típusonként 2, max. 3 lesz amit orrvérzésig használsz.

Amúgy meg ez is majd tipikus EA féle folytatás lesz, agyonbutítva minden sz@rral pont mint az első rész.
4.
4.
atesz89
Amik nekem hiányoztak a Titanfall 1-ből:
Egyjátékos mód
Több fegyver a multiban
Több játékmód a multiban (olyanok amik esetleg lehet egymás ellen játszani csapatokkal) Bomb telepítős mód S&D Demolition.
Dedikált szerver
Ha ezek jönnek tuti vétel.
3.
3.
Red-E-Kamp Van
Na! ha nem lesz kötelező multi, úgy még érdekelhetne is akár.
1.
1.
Extol
Az egyjátékos kampány az igazi érték
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...