Mortal Kombat X - végre bemutatkozott Goro is

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A NetherRealm Studios a Mortal Kombat X megjelenésének közeledtével elképesztő tempóban ontja magából a játék utolsó trailereit, karakterbemutatóit. Tegnap is kaptunk egyet, ezúttal Goro volt a soros.

Egy ideje már tudni lehetett, hogy az előrendelők számára ingyenesen adott Goro is visszatér a Mortal Kombat X-ben. A hivatalos bemutatkozásra azonban egészen tegnapig kellett várnunk. A NetherRealm egyébként elhintette, hogy nem tartják elképzelhetetlennek, hogy külön DLC-t is kapjon majd Goro, így mindenki megkaphatja majd a félig ember, félig sárkány, négykezű óriást.


A Mortal Kombat X április 14-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re, ám az Xbox 360-as és PS3-as verzió
csúszni fog.




29.
29.
Spectrum
#22: Ez a szociális média és a web2 következménye. Felveszek a játékból 30 percet, feldarabolom 10*3 percre és naponta beadok egy részletet. Így két héten át köztudatban tartom úgy, hogy alig kell költenem rá, a gamer oldalak meg úgyis átveszik, a rajongók pedig facebook-on posztolják, twitteren beszélgetnek róla.

Ha úgy vesszük, a kiadó oldaláról hasznos, mert csökkenti a marketing-költségeket. Persze megértem, hogy unalmas állandóan ezekről olvasni. Bár ott tartanánk, hogy futószalagon jönnek a jobbnál jobb címek!
28.
28.
Mr.Dead
#22: Far Cry 4-ben mi volt a csalódás? Mindenki tudta hogy mit fog kapni.
25.
25.
Trapyd
#24: Nem a kíváncsiságuknak, hanem a gyengeségüknek, hogy 0 az akaraterejük. Ez van. Csak az emberrel van baj, nem mással.
24.
24.
Yanez
#23: Ez igaz, de épp az MK-ra nem érvényes, főleg hogy a sztoriból szinte semmit nem mutattak. Amúgy meg ha teljesen ki fog halni a meglepetés ereje, azt az emberek a saját kíváncsiságuknak köszönhetik, és semmi vagy senki másnak. :)
23.
23.
godach
#18: Elég jól ellen tudok állni, utálom a spoilereket, de amit vársz, arra kíváncsi is vagy általában. Ha meg minden nap jön valami, amiből ráadásul a fele érdekesnek is tűnik, csak belenéz az ember. A meglepetés ereje, teljesen ki fog halni ilyen tempó mellett a játékokból.
22.
22.
Aanash
#4: Nem a játékkal van a bajom.
A Witchert tökre várom de már unalmas hogy állandóan belebotlok.
Túl sok a videó egy játékról ami alapján elhisszük hogy jajj de jó lesz,aztán meg pofára esés van,tisztelet a kivételnek.
Destiny,AC Unity,Far Cry 4,Watchdogs,The Crew,BF 4 hogy pár negatív példával éljek.
Sokkal kevesebbet kellene költeni a felesleges hype helyett magára a játékra hogy ne bugtengert kapjunk a pénzünkért.

Elnézést kérek,de ez most itt jött ki.
Nem a Mortal Kombattal van bajom hanem azzal hogy sok a felesleges felhajtás.
Persze senki nem tesz pisztolyt a fejemhez hogy márpedig olvassam el/nézzem meg.
Csak feljövök ide és nagyrészt MK és Witcher...

20.
20.
DarkLord
Egyébként nem értem a felháborodást, hogy ezzel mennyivel lesz nekik kevesebb a játék, mert megmutatták az összes karaktert, hogy mit tud? Ez egy verekedős játék, ahol ha 100 órát nézel előre belőle, akkor is csak azt látod mit tudnak a karakterek, hogy mozognak és ez nagyon fontos dolog. A többit úgyis neked kell kivitelezni, ettől senki nem fog se jobban se rosszabbul játszani. Természetesen egy GTA-nál én is feleslegesnek és soknak tartanám, ha egyfolytában özönlenének a videók róla, Lassan 2 éve jelent meg a GTAV, de én nem láttam belőle összesen 10 perc anyagot! Itt meg végignéztem vagy 10 órát az adásokkal együtt és mégsem történt semmi olyan, ami elrontaná a kedvem, inkább megerősített, hogy egyre jobb a játék. (Mondjuk az más, hogy a karakter felhozatallal én sem vagyok elájulva, de legalább van benn jó pár, amivel nagyon szívesen fogok játszani.)

A sztoriból meg szerintem szinte semmit nem mutattak, na az lett volna a spoiler meg felesleges, de azt nem is lőtték el.
18.
18.
Henry82
Nem értem a problémátokat, arról nézel képeket és videókat, amiről akarsz, amennyit akarsz. Ha inkább magadnak szeretnél egy játékot felfedezni, nem nézel róla videókat, végigjátszásokat, nem? Én pl kifejezetten örülök, hogy ennyi infó van minden játékról, így én tudom eldönteni, hogy mennyit nézek belőle és főleg nem 3 feljavított kép, meg fejlesztői kamu ígéretek alapján kell kifizetni egy rakat pénzt.
15.
15.
Kazuya
#14: Egyetértek....
Visszont ez nincs így minden játéknál. Pl. Witcher 3, Doom
14.
14.
Slarioux
Széthájpolt?? Ennyi erővel minden cím, ami a közeljövőben meg fog jelenni az is széthájpolt, mert sajnos egy olyan világot élünk, ahol a megjelenés előtt jutúbon végigjátsszák előtted a játékot. Ez szerintem egy rohadt káros dolog magára az egész játékiparra nézve. Legyen marketing, de ne vigyék túlzásba, mert a kutya sem lesz kíváncsi rá, ha megjelenik, és semmi újdonságot nem fog mutatni a játék.
Visszasírom azokat az időket, amikor még volt ÉRTÉKE egy játéknak, és a megjelenés előtt is nyálcsorgatva néztük azt a pár képet amit nagy nehezen kiadtak róla. A mai gémernemzedék fel sem fogja ennek a súlyát.
11.
11.
PrimYaz00
#1: Ok most, hogy behánytál vmi hülyeséget, mehet vissza codozni.
10.
10.
KeXxX
#7: pfff.. xD Egy 2.-os fekete öves lurkó a szart is kiverné belőled!
9.
9.
roli33
Alig várom, hogy Ermac-kel, vagy Kung Lao-val elverjem. :D
7.
7.
-Cash-
Engem csak goro tudna megverni ha létezne, rajta kivül senki a világon.
6.
6.
DarkLord
#5: Amúgy Goro most sokkal használhatóbbnak tűnik, mint valaha eddig. Nem modom, hogy játszani is fogok vele 1-2 menetnél többet, de sokkal ígéretesebb és jobban felépített karakter lett. Eddig a plusz 2 kéz olyan bénán volt neki megtervezve, most végre olyan mintha tényleg valós plusz két kéz lenne és nem csak otrombán oda aggatva a testére lógna.
5.
5.
DarkLord
Ez nem hype, hanem szépen bemutattak minden karakter egyesével, mit tud mire lehet kb. számítani tőle. Ez promo volt és nem hype! És én örültem minden egyes bemutatónak.
4.
4.
Yanez
#3: Ebből a játékból, ha többet is látsz, mint kéne, az mégis 0%-ot ér. Mert ez az MK, ezt játszani kell, kombózni, megmutatni mit tudsz, és élvezni minden egyes ütést! Ha egy sztorialapú játékot nézel végig videón (tps, fps, stb), azt még megértem, de egy verekedős cuccnál egy meccs többet ér ezer videónál!
3.
3.
Aanash
Szinte az egész játékot láttam youtube-n ezeknek a videóknak hála...
Szerintem egy kicsit nagyon sok már ez így...
2.
2.
strike19
Én nem szerettem a Goró-t az MK4-be.Hiába a sok kar alig lehet vele kombózni.
Egyébként az első komentelőnek a fele igaz.
Agyon van hype-olva az egész játék 1/4 is elég lett volna hype-ból.
Már mindent előttek amit csak lehetett.
1.
1.
logic5
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...