Destiny - hamarosan dátumot kap az új DLC

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bungie legfrissebb blogbejegyzésében arról ír a csapat, hogy már nem kell sokat várni a Destiny második letölthető tartalmával kapcsolatos hivatalos hírekre és annak pontos megjelenési dátumára.

Februárban egy szivárgás következtében rengeteg részlet látott napvilágot a Destiny második bővítményéről, a House of Wolves-ról. Többek között a DLC megjelenése kapcsán is érkeztek hírek, amelyek szerint május 19-én debütál a második fizetős pakk.

 

A Bungie azóta se kommentálta a szóbeszédeket, most viszont megerősítette, hogy a decemberben bemutatott The Dark Below után következő második letölthető kiegészítéssel kapcsolatban még ebben a hónapban tesznek egy hivatalos bejelentést, közte a pontos megjelenési dátummal.

A House of Wolves a 35 dolláros Destiny szezonbérlettel rendelkezőknek ingyenes lesz, mindenki más 20 dollár ellenében szerezheti majd be.

8.
8.
deathdave42
lehet, hogy csalódás én is többet vártam tőle, de akkor már inkább destiny-zek, mint hogy CODozzak vagy BFezzek (fákking unalmasak már szerintem), de ez megint csak izlés kérdése
7.
7.
goblinfing
#4: Engem már akkor se érdekelt az egész, Evolveból pedig elég volt 1 óra a bétában.
6.
6.
Falcon
én meg az egész generációban ezt látom
5.
5.
Aanash
Hatalmas hype vette körül...
És tényleg majdnem mindenki a megváltást várta...amit simán hozhatott volna ha nem olyan lett volna amilyen lett.
A Mortal Kombat-nál ugyanezt látom.
Hype tenger de semmi extra..
4.
4.
Ecneb
#2: +1, pedig emlékszem, mennyire istenítette mindenki az elején, kb mint most az evolve-ot, holott az is egy darab szar.
2.
2.
goblinfing
#1: Minek? 1 darab szart nem ér az egész játék.
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...