Frissítve: Jön a Deus Ex: Mankind Divided

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 7.
  • Pletyka
Link másolása
Egy orosz weboldal szivárogtatása szerint a Deus Ex legújabb fejezetét teaseli gőzerővel a Square Enix. Az új rész PC-re, PS4-re és Xbox One-ra készül, és a Mankind Divided alcímet kapta.

Ha minden igaz, holnap ér véget a Square Enix rejtélyes teaser kampánya, és ha hihetünk egy orosz oldal szivárogtatásának, a Deus Ex: Mankind Divided mutatkozhat be, méghozzá PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A Human Revolution folytatásáról néhány képet is kaptunk:


A Square Enix még nem reagált a hírekre, így nem tudjuk biztosan, hogy valódiak-e az imént megjelent anyagok, azt mindenesetre nem árt leszögezni, hogy a kiadó már tényleg levédette ezt a címet, ráadásul az egyik fenti kép helyszíne is ismerős a cég egy korábban bemutatott techdemójából. Szerintetek?

Frissítve! A Game Informer bemutatta májusi számának következő címlapsztoriját, ami nem más lesz, mint a legújabb Deus Ex-játék.


22.
22.
Spectrum
#21: PSN-en az előrendelés úgy működik, hogy csak a megjelenés előtt pár nappal (az előrendelés rögzítésekor megmondja, hogy mikor) vonja le ténylegesen az összeget. Addigra elég sok minden kint van általában. Én mondtam már le előrendelést pár nappal a fizetés előtt.
Amúgy tényleg a név miatt, de egy új Stephen King-könyvet vagy Duran-albumot is a név miatt veszek meg. És ott még annyit sem ismerek a tartalomból, mint egy játéknál.
Bloodborne-t például pont nem rendeltem elő, mert óvatosságra intett az Order bukása; erre a cucc simán Év Játéka minőség, én meg buktam az előrendeléssel járó apróságokat. Mondjuk ez nem fáj annyira, de ha valami komoly bónusztól estem volna el, verném most a fejem a falba.
21.
21.
Megmondókapitány
Én leszögezném, nem az előrendeléssel van a gond, hanem azzal, hogy pár kép alapján kijelenti valaki azt, hogy neki ez első napos vétel, holott nem tudja mi lesz belőle. Ezért mondtam, hogy lehet az bármekkora szar is, a név miatt meg fogja venni?! Mert nem egyszer buktak már nagyobb nevek, nagyobb cégek...
20.
20.
Spectrum
Vannak helyzetek, ahol az előrendelésnek igenis van értelme. Én ugyan életemben eddig csak néhányszor tettem (párszor steamen és PSN-en), olyan címekkel, mint a Half-Life 2 vagy a GTA 5. Akkor van értelme, ha az előrendelőknek jutalomként adott extra tartalom megéri neked, hogy meghozd érte ezt a döntést.

De ez a "miért fizetsz valamiért előre" érvelés túl van dimenzionálva szerintem.

Mondok egy példát:

Előre fizetsz, ha elmész egy koncertre (esetenként kiadod rá egy teljes játék árát). Miért? Mert a zenekar neve garancia a számodra, és mert a zene, a látvány, vagy bármi kiváltja belőled azt, amiért odamentél.

Ugyanez van a játékokkal is. Pl. a Witcher világa. A CDP neve számomra garancia, ebben a világban bármennyi időt el tudok tölteni, ha pedig az előrendelők exkluzív extra tartalmat kapnak, semmiképpen sem akarok lemaradni róla.

Elárulom, a Mass Effect következő részét is biztosan elő fogom rendelni.

Amúgy meg gyakorlatilag a teljes kickstarter is egy nagy előrendelői megoldás, sokszor milliókat raknak bele egy játékba, amiről van néhány concept art meg pár videó.

Persze, megértem, lehet érvelni az előrendelés ellen, de ugyanígy mellette is.
19.
19.
#15: Nem ertem mit okoskodsz, itthon az elorendeleshez nem kell elore fizetni is, a megjelenes napjan ha megse szeretne atvenni, hat nem veszi. Addig meg meg eleg sok infot fog tudni szerezni a jatekrol.
18.
18.
Extol
Lényeg h Single legyen. Abból hiány van, most játszom a Missing Link-et, jó game
17.
17.
Dreadlox
Ahh végreee, remélem most már a Square Enix összekapja magát és megint mestermunkát alkot, Nem kell egy újabb Invisible War vagy egy The Fall. Bár nekem az is bőven megtenné, ha ugyan az lenne mint a Human Revolution, csak sokkal hosszabb.
16.
16.
PaprikaJancsi
#14: Miért ne rendelhetné elő ? Szerintem, ha elő akarja rendelni, akkor tegye. Nem kell vele foglalkozni. Mondjuk értelmét jelenleg nem nagyon látom, de csinálja, ha ettől jobban érzi magát.
14.
14.
Megmondókapitány
#12: Szóval akkor már most megígéritek, hogy első napos vétel lesz? Lehet az bughalmaz, 0 történettel, az előzőnél sokkal jobban lebutított harcrendszerrel, fejlődésrendszerrel, stb... az a lényeg, h Deus Ex a neve, mi? Gz
9.
9.
Életem egyik legboldogabb perce ez. Mikor megtudom, hogy tényleg jön az új Deus Ex :)))))
Nálam is első napos vétel. 4-szer is kivittem de ismerek olyat aki 10-15 között vagy még afölött pörgette.
A Prey gyászolása után és a Cyberpunk 2077 eltolása után (amiből egy képet nem mutattak már mióta!!!) ez igazán örömteli hír.
7.
7.
giga321
Na végre már valami hír róla. Már most megvettek kilóra pedig kb semmit nem tudok róla. Elsõ rész nekem anno akkora meglepetès volt, hogy azt el sem tudom mondani. Ráadásul pont szülinapomon jött ki. Imádtam minden percét. 2x játszottam végig az alapjátèkot és a dlc-t is.

Elsõ napos vétel.
6.
6.
PaulMarloW
sose játszódtam se melyik részel még :S
5.
5.
Dízel
EZAZ!!! végre!! ez nagy öröm!!
4.
4.
Necreon
Cím: imádom.
Adam: visszatért, imádom!
Design: ugyanaz mint a Human Revolution csak szabadabb, imádom.

Overall: imádoooom!

Az elején nagyon nem szerettem a HR collectors külsejét, azóta belezúgtam a háromszöges sárga design-ba, már bánom hogy nem szereztem be. Ebből tuti behúzom a CE-t!
2.
2.
DON GONDOCS
Első kép tiszta crysis. Amúgy szerintem megérdemli a folytatást, bár én nem játszottam végig. Pedig megvettem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...