Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.

Adam Jensen ikonikus szinkronhangja nélkül készülhet az új Deus Ex

Egy ideje már rebesgetik, hogy készülőben van az Eidos Montréal berkeiben az új Deus Ex-játék, úgy néz ki azonban, hogy Adam Jensen hangja, Elias Toufexis nem vesz részt a munkálatokban.

Napvilágra kerültek a júniusi PlayStation Plus katalógus címei

Megerősítették a PlayStation Plus júniusi címeit, több király cím is csatlakozik a játékkatalógushoz: Far Cry 6, Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge vagy a Deus Ex: Mankind Divided.

A Deus Extől és a Guardians of the Galaxytól hoz új narratív igazgatót a BioWare

Mary DeMarle tizennégy évet töltött el az Eidos Montréalnál, ahol egyebek mellett a Deus Ex-franchise építéséből is kivette a részét. Új kalandokat azonban már a BioWare-nél fog írni.

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Nincs még vége a Deus Exnek

David Anfossi, az Eidos Montréal főfejese kijelentette, hogy az alacsony bevétel ellenére sem kívánják hidegre tenni a Deus Ex-sorozatot. A folytatás egyelőre nincs tervben, de Adam Jensen története még nem ért véget.

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen nyitja a következő esztendőt a Sony, a frissen bejelentett januári PlayStation Plus-játékok között ugyanis megtaláljuk a Deus Ex: Mankind Dividedet és a Batman: The Telltale Seriest is.

A Square Enix nem mond le a Deus Exről

Habár az év elején felreppentek pletykák arról, hogy a Mankind Divided sikertelensége miatt a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot, a kiadó vezérigazgatója szerint ez nincs így. Szóba került a Tomb Raider is.

Deus Ex: Mankind Divided - próbaverzió holnapig

Jó hírrel szolgálunk a Deus Ex-rajongóknak, hiszen a Mankind Divided próbaváltozata holnapig tölthető a Steamről. Aki azonban nemcsak a triallal szeretne futni egy kört, annak akciósan is elérhető a cím.

A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.