Deus Ex: Mankind Divided PC, PS4, XBOXONE

A társadalom végtelenül megosztott: ezzel a felállással indít Adam Jensen új története.

A Deus Extől és a Guardians of the Galaxytól hoz új narratív igazgatót a BioWare

Mary DeMarle tizennégy évet töltött el az Eidos Montréalnál, ahol egyebek mellett a Deus Ex-franchise építéséből is kivette a részét. Új kalandokat azonban már a BioWare-nél fog írni.

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.

Újabb hat cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tempósan bővül az Xbox Game Pass felhozatala, a következő két hétben még öt játékot kapunk, és áprilisra is belengetett egy újabb címet a Microsoft. Holnap a Deus Ex: Mankind Divided és a What Remains of Edith Finch lesz terítéken.

Nincs még vége a Deus Exnek

David Anfossi, az Eidos Montréal főfejese kijelentette, hogy az alacsony bevétel ellenére sem kívánják hidegre tenni a Deus Ex-sorozatot. A folytatás egyelőre nincs tervben, de Adam Jensen története még nem ért véget.

Íme, a PlayStation Plus januári kínálata

Erősen nyitja a következő esztendőt a Sony, a frissen bejelentett januári PlayStation Plus-játékok között ugyanis megtaláljuk a Deus Ex: Mankind Dividedet és a Batman: The Telltale Seriest is.

A Square Enix nem mond le a Deus Exről

Habár az év elején felreppentek pletykák arról, hogy a Mankind Divided sikertelensége miatt a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot, a kiadó vezérigazgatója szerint ez nincs így. Szóba került a Tomb Raider is.

Deus Ex: Mankind Divided - próbaverzió holnapig

Jó hírrel szolgálunk a Deus Ex-rajongóknak, hiszen a Mankind Divided próbaváltozata holnapig tölthető a Steamről. Aki azonban nemcsak a triallal szeretne futni egy kört, annak akciósan is elérhető a cím.

A pénteki DLC-áradatból szemezgetünk

A Resident Evil 7 ingyenes kiegészítőjéről már megemlékeztünk, azonban érkezett, illetve érkezik még egy-két érdekesség, amit érdemes megemlíteni. Kibővült a Deus Ex, a Civilization VI és a Steep is.

Parkolópályán a Deus Ex, Marvel-játék jöhet helyette

Az Eurogamer és a Kotaku által is megerősített információk szerint a Square Enix parkolópályára tette a Deus Ex-sorozatot. Az Eidos Montreal más feladatokat kap: ők készítik az új Tomb Raidert, majd egy Galaxis Őrzői-játékba vágnak bele.

Két ingyenes mellékágat kapott a Deus Ex

Kezdjük azzal, hogy a Deus Ex: Mankind Divided Breach módja immáron önálló, ingyenes játékként tölthető, ezen kívül egy VR-mellékágat is kaptunk Mankind Divided VR Experience címmel. Ez is teljesen grátisz anyag.