Őszre csúszik a Dead Island 2?

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 8.
  • Csúszás
Link másolása
Több forrás is úgy tudja, hogy a korábbi tervekkel ellentétben mégsem jelenik meg tavasszal a Dead Island 2. A Deep Silver minden jel szerint őszre tolta el a premiert, ám előtte még egy bétatesztnek örülhetünk.

Lapértesülések szerint ősznél előbb nem játszhatunk a Dead Island 2-vel. A német Yager Developments nyitott világú zombis címe eredetileg tavasszal landolt volna a boltokban, ám a cseh Eurogamer és a Videogamer szerint a játék késni fog, nem is keveset.

Az egyik forrás már pontosabb dátummal állt elő, az Eurogamer szerint szeptemberben érkezik a Dead Island 2, viszont arról még nincs hír, hogy a tervezett tavaszi béta is csúszni fog-e.

Bárhogy is lesz, a béta egy hónapig PlayStation 4-exkluzív lesz, majd 30 nappal később PC-n és Xbox One-on is kezdetét veszi. A korai próbalehetőséghez mindenképpen hozzáférünk, ha rendelkezünk az Escape Dead Islanddel.

Várjuk a Deep Silver válaszát.

9.
9.
Formula1fanatic
GAMEROD: ajánlom a project zomboid nevű játékot, ha jóra vágysz.
8.
8.
Drazhar
Nem értem, milyen "tavasz"? :D Ez a játék már egy jó ideje eleve őszre van datálva, nem?
7.
7.
KeXxX
#1: Ja, én is így tudtam. Bár nem is értem, hogy mi értelme lenne 1 negyedévben, 2 ugyanolyan zombis címet kiadni. Kicsit hányingerem van már a zombiktól, már a csapból is ők folynak. Viszont a Dying Light eddig a legminőségibb alkotás! (szerintem)
6.
6.
GAMEROD
Nem különösen izgat, úgyis komolytalan vicces játék lesz. Bár mostanában elég gányak a zombis játékok.
5.
5.
mestermagyar
#4: Elég elvont egy motorhoz hasonlítani egy játék eladását,
2.
2.
Maximo32HUN
Mondjon már valaki egy játékot aminek a megjelenések nem fog csúszni mert ez különösen nem egy nagy probléma de akkor miért kell trailerekben dátumot mondani elég lenne a coming soon aztán kész na mindegy csak nehogy az legyen vele mint a GTA V-el
1.
1.
Yanez
Ezt nem értem, én még 2014-ben olvastam, hogy szeptember 1-én jön a játék. Vagy valamirôl lemaradtam?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...