Csak négyórás a Mortal Kombat X kampánya

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 8.
  • Hír
Link másolása
Megbízható források szerint a Mortal Kombat X sztorimódját négy óra alatt kivégezhetjük. Vélhetőleg a további játékmódok kitolják a bunyós cím szavatosságát, de aki a történetre kíváncsi, gyorsan végez majd vele.

Néhány kolléga már javában nyúzhatja a Mortal Kombat X-et, többen már a sztorimódot is befejezték, amely - minden túlzás nélkül - csupán négy óra játékidőt tesz ki. A kampány tehát rövid, de megijedni nem kell, elvégre a NetherRealm számos más játékmóddal, például a Challenge Towerrel és a Versusszal tolja ki a játék szavatosságát.

Azt is tudjuk már, hogy a megjelenés napján egy közel 2 GB-os patchet kell letöltenünk a Mortal Kombat X-hez, ma pedig megnézhetjük Cassie Cage második kivégzését, melynek végén egy aranyos selfie-t készít az áldozatával:


A Mortal Kombat X április 14-én landol PC-n, Xbox One-on és PS4-en, míg PS3-on és Xbox 360-on június 2-án jelenik meg.

25.
25.
Nicodemus
Volt szerencsem a kampanyhoz nekem is (streamen keresztul) , es valamivel rovidebb mint az MK9 volt, de meg igy is nagyon korrekt.
24.
24.
Wask
Én már kitoltam és elmondhatom hogy végignézve az átjátszásokat, bőven 6-7 óra a kampány.... de bitang tartalom van a játékba és online módba nincs semmi késés... nagyon jót alkottak a gyerekek! És lesz rengeteg karakter meglepi is :)
23.
23.
Nicodemus
Eddig az osszes palyat bemutattak mar, nem lesz tobb. Nekem tetszenek a palyak, de nagyon keves van beloluk. Minimum kene meg 5 palya alsohangon....
21.
21.
DarkLord
#15: Az hagyján, hogy kevés még nem is ütnek akkorát, mint a 9-ben lévő pályák.

Eddig nekem a Dead Woods a Kove , a Jungle és a Crossroads tetszik. És vannak kifejezetten érdektelen pályák, mint a Marketplace, Refugee Camp a Traning pálya.

Remélem az a pár pálya, amit nem mutattak eddig meg az hatásosabb lesz. Nekem a Híd alatti pálya az örök favoritom és az a 9-ben eszméletlen jól sikerült.

19.
19.
godach
Bár azért elnézegetve a kommenteket "Teljesen Korrekt", kicsit elfogultak az emberek.
Nem korrekt. Lehetne hosszabb is. Bőven. De ti tudjátok.
18.
18.
godach
#17: Lehet, hogy akkor nekem tűnt csak soknak, de emlékeim szerint csak az átvezetők voltak 3-4 órányi hosszúságúak.
17.
17.
dante92
Az MK9 pedig 3,5 óra volt Expert nehézségen is.

https://www.youtube.com/watch?v=Xyr0SX9Uhgc

(Állat ez a csávó!)
16.
16.
Drazhar
Ilyen kaliberű címnél teljesen korrekt a 4 óra. Úgyse fog menni mindenkinek elsőre minden harc. (Ha igen, tedd fel az erősséget :D)
15.
15.
Nicodemus
Engem csak ket dolog zavar. Egyik az hogy nagyon keveslem a stage-ek szamat, foleg az MK9hoz kepest.
A masik dolog hogy nincs sok koze a jateknak a Mortal Kombathoz, hisz maga a vilagok uralmaert folytatott verseny/torna mar nincs jelen a tortenetben.
Ezt a ket dolgot leszamitva nagyon tetszik a jatek.
13.
13.
Nicodemus
#7
Milyen 8 orarol beszelsz??? Minden meccset elvesztettel minimum 20szor vagy hogy? Menny fel youtubera es nezd meg az MK9 vegigjatszasat harcokkal egyutt. Meg a 4 orat sem eri el.....
12.
12.
Spectrum
Persze, négy óra a sztorimód, gondolom ha minden harcot megnyersz. Értelemszerűen a single egy film és pár csata a legtöbb karakterrel. Ez tényleg minden hasonló címnél így van, 4 óra teljesen korrekt.

Tekken Tag Tournament 2-ben, SF IV-ben nincs is normális sztorimód, összetehetjük a két kezünket, hogy a Netherrealms figyel rá.
11.
11.
Effecta
Towerből 3 féle, Minden karakternek saját sztori, multi,..... Ne sírjunk már...
10.
10.
Hunszi
korrekt, úgyse ezen van a hangsúly
9.
9.
Terawatt
#7: Már hogy ne akadnának ki :) Nem is a single miatt veszik az emberek, bár imo a multi miatt is kár. :)
8.
8.
Henry82
Szerintem is ez teljesen korrekt, ez a játék akkor is jó volna, ha nem lenne benne sztorimód, itt a lényeg úgyis azon van, hogy az ember a haverjaival tudjon egy jót ökörködni, vagy épp online, de ha épp nincsenek haverok, egyedüli játékosként is rengeteg a tartalom. Szerintem az ilyen játékok érik igazán meg az árukat, évekig el lehet velük lenni.
7.
7.
tupaccc
3. Ott 8óra volt, de nem is csoda, ha több részt vontak össze, és abból rebootoltak. Ha az emberek nem akadnak ki a 4-5órás COD és barátai játékokon, szerintem ez a 4óra bunyós játéknál nem kevés.
4.
4.
DarkLord
Bőven elég ez csak egy amolyan plusz, amit mindenki egyszer végigélvez, aztán többet soha. A lényeg a többi produktum , ami meg mint láttunk belőle eleget elég ígéretes lesz!
3.
3.
Harkat
Az előző résznél se volt több a story mode.
2.
2.
tardisen98
Biztos hosszabb lesz PC-n és konzolon. Ez még csak az iOS változat volt.
1.
1.
Nicodemus
Csalodasra semmi ok, az MK9 story modja sem volt hosszabb, es megis eleg volt. Ugy kell felfogni mintha egy 4 oras filmet neznel, ugy pedig eleg hosszu.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...