Egy éven belül megjelenhet az új Mass Effect

Link másolása
Michael Pachter játékipari elemző szerint egy éven belül megjelenhet az új Mass Effect és a Mirror's Edge régóta várt rebootja. Úgy gondolja, hogy 2016 áprilisáig négy nagyobb nextgen játékkal is készül az EA.

A Wedbush elemzője, Michael Pachter szerint egy éven belül megjelenhet az új Mass Effect és a Mirror's Edge rebootja. Erre következtetésre az Electronic Arts 2016-os költségvetési tervei alapján jutott, mely a 2015 április és 2016 április közötti időszakra szól.


Az elemző szerint az EA szeretné megerősíteni a jelenlétét PS4-en és Xbox One-on, ezért egy éven belül négy nagyobb játék is meg fog jelenni tőle. A fent említett két címen kívül még egy új Need for Speed és a Star Wars: Battlefront is befut 2016 tavaszáig.

A rebootolt Battlefront karácsonyi megjelenése már biztos, így ennek érkezése nem okozna nagy meglepetést. Az új Need for Speed epizód őszi megjelenése is borítékolható, hiszen tavaly pihent egyet a sorozat és két NFS nélküli év már minden bizonnyal megbontaná a téridő-kontinuumot. Az új Mass Effectről és Mirror's Edge-ről egyelőre azonban csak annyit tudunk, hogy léteznek és készülnek. Egy éven belüli megjelenésükre én nem fogadnék, de kettőnk közül Pachter az elemző.

5.
5.
giga321
Mirror's Edge folytatásra azóta várok amióta kitoltam az egyet akkor amikor megjelent. Imádtam azt a környezetet amiben mozognunk kellett. A Fehér, zöld, piros, kék és sárga színeket pedig gyönyörûen összekomponálták.
4.
4.
B-Shaggy
Ez amúgy csak szerintem vicces, hogy a cikk témája egy játék korai megjelenése, a hozzátartozó kép pedig az EA logója? :DD
3.
3.
Yanez
#1: Állítólag villanyszerelőként dolgozik egy amish faluban.
2.
2.
JBoy
Találgatni én is tudok. Egyébként szerintem jövő ősszel (ha jön).
1.
1.
Henry82
Remélem ennek a Michael Pachternek van rendes munkája is, nem abból a sok baromságból él, amiket itt évek óta összehord.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...