Új trailert kapott a Terminator Genisys

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 13.
  • Cooltúra
Link másolása
Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk főszereplője ezúttal az új Terminator-film, amely az imént megkapta a legújabb előzetesét. Ha eddig zavarosnak tűnt a sztori, ez a trailer sem segít majd rajtad...

Ráadásul a videó lelő egy poént a filmből, amiről az egyszeri filmrajongó inkább a mozivászonról szerezne tudomást, de nyilván a Terminator Genisys annyira jó folytatás lesz, hogy nem szorul ilyen olcsó trükkökre, ezek nélkül is elkényeztet majd bennünket. Nyilván.

A film július 2-án kerül a magyar mozikba, Arnold Schwarzenegger visszatér, és megkapja maga mellé Emilia Clarke-ot is, mint Sarah Connor.

44.
44.
Hab
#39: Csak mert pont ez volt az egyik bukfenc amit felsoroltál. Mindegy, izlések és pofonok. Szerintem a 4 sokkal jobb mint a 3.
43.
43.
roli33
Szerintem teljesen rendben lesz a film, csak a nagyöregek, akik a Terminátor 1-2-n nőttek fel, nem szeretik, ha hozzányúlnak a régi, kedvenchez. Így van ez a játékok tekintetében is. És nem, nem a nosztalgiafaktor miatt nem szeretik sokan a 3-at, 4-et, azok tényleg nem lettek olyan jók. De ez kicsit mintha visszahozná a 2. rész hangulatát, csak jobb látvánnyal.
42.
42.
Sechu
Nem értem mire az a sok nyavajgás a Swarcziról!
Már az első részben is megmondta hogy visszajön! ;)
41.
41.
Sechu
Remélem végre visszakapjuk az igaz Terminator feelinget!:)
40.
40.
flydomi
Szerintem a 3-ik és a 4-ik elbaszott részt akarják ezzel kompenzálni.
A csorbát ki kell köszörülni,amit kedves Vajna és a másik okos okozott.Megszégyenítették a Terminátor Univerzumot ezek a barmok!!!
Tudjuk jól,hogy James Cameron csak 2 részesre csinálta a filmet,sok-sok időparadoxal,amit szépen le is zárt.Volt eleje a paradoxnak és volt vége is.Vagyis maga az idő generálta ezt a dolgot..De sajna a filmnek másképp kellett befejeződie,nem úgy,ahogy ő akarta,mivel tudták jol a fejesek,hogy egy aranytojást tojó tyúktól nem szabad megszabadulni.......
39.
39.
Formula1fanatic
#35: Igen, mivel még terveztek további két részt, ami végül nem valósult meg(szerencsére). Logikai bunkfenc enyhe kifejezés ezekre. Szimplán agyatlanság.
38.
38.
colonialmarine
Sokan már előre fikázzák, de szerintem legalább kikapcsolódásra jó lesz. És leszarom majd közben az idő paradoxonokat :D
Ja és benne van Kháleszíí :D
35.
35.
Hab
#30: Hány de hány filmben vannak logikai bukfencek. Lehet hogy hülye vagyok, de én úgy értelmeztem a Salvation végét, hogy egy csatát megnyertek a Skynet ellen, de a háborút még nem. Most gyorsan meggugliztam és mások is ezen a véleményen vannak :)
33.
33.
Mekee85
szánalom lvl1000
Komolyan minden dilettáns hollywoodban ugyérzi hogy mindent folytatni kell, mer az jó?
Értemén hogy könnyű pénz, mert addig sem kell azon agyalni hogy milyen új ötlettel lehetne nagyot alkotni, majd a régi nagy film gyenge folytatására is elmegy a hülye, lehethogy szar, de keresnek vele. Sajnos erről szól csak minden
32.
32.
izolee69
31.
31.
Pain
Beszarok, hogy minden filmnél megy a fikázás. Tény, hogy nem tűnik egy 10 pontos filmnek, az is tény, hogy nem lesz egy T2 szintű, de ettől még bőven az egyszer megéri megnézni kategóriába esik bele. Valaki felhozta az Avangerst is, mint szart. Könyörgöm mi a probléma azzal a filmmel. Egy képregény adaptációból hova lehet ennél többet kihozni? Aztán ott a Jurassic World. Látom azt is előre leírják. Én pedig alig várom és bízom benne, hogy jól fog szerepelni a kasszáknál.

Hülye vagyok? Lehet, de nekem erre van igény ha moziba megyek. Az mélyebb, érdekesebb sztorival rendelkező filmeket otthon szeretem nézni, nyugalomban. Ezzel pedig nem vagyok egyedül.
30.
30.
Formula1fanatic
#21: A 4. rész tele volt logikátlan dolgokkal, mint a fényesre sikált díszkivilágított skynet központ, a kijelzőikkel együtt(teljesen értelmetlen). A szívműtétről a nappali nyílt harcokról és a hasonló balgaságokról már ne is beszéljünk. Ha van is egy nagyobb hálózati csomópont, az nem azt jelenti, hogy az a skynet, jelen van mindenhol egyszerre minden eszközön ami még működik és fizikai hálózatokon vagy műholdon keresztül elér az egész világon. Nem lehetne csak úgy elpusztítani.
27.
27.
godach
Érdekesnek találom amúgy, hogy a java "kritikus" még meg sem volt az első, durvább esetben második résznél.
Mondjuk most a fikázás a divat, tehát érthető.
Az én időmben még a szelfinek is, gyökér vagy hogy nincs aki lefényképezzen-nek hívták, most meg nézz oda :D
26.
26.
drakecsaj
#24: Ja, sajnos mindkettő popcornfilm lesz. Erre van igény úgy tűnik...
25.
25.
Tony
Jol erzekelem hogy minden kiderult ebbol a trailerbol? Szerintem eleg gagyi...
24.
24.
balint23h
Kevés filmet írok le a trailer alapján, de ha ez és az új jurassic park nem lesz szar akkor semmi.
23.
23.
Perseus84
Hab - az elso es masodik resznek nincs parja. A tobbi mar csak agyatlan latvanyfilm. Ez se mas de a mai generacio elmegy ra a moziba ugy mint az Avangers-re. Sajna ez kell a nepnek es nem egy tortenet orientalt film amibol keves van.
Ez bukta lesz es jo nagy.
22.
22.
Hab
#21: Mondjuk sok emberrel ellentétben nekem az első a kedvencem.
21.
21.
Hab
#18: Szerintem a 4. rész sokkal jobb a 3-nál, annál nincs lejjebb...
20.
20.
Red-E-Kamp Van
#9: Engem nem hoz lázba a film mélyen, Schwarzeneggert bírom a régi filmjeiben.
De ez a komment, hát ahogy elképzeltem magam előtt. Megkönnyeztem, úgy nevettem.
19.
19.
DON GONDOCS
De legalább végre látjuk az időgépet, ez a film nekem egy hiányzó láncszem. Mindig is érdekelt hogy hogyan néz ki és hogy működik. (azt tudjuk hogy csak szerves anyag utazhat az időben.)
18.
18.
Formula1fanatic
A 4. résznél biztosan jobb lesz mivel annál sz@rabbat nem lehet csinálni. De túl jó ez sem lesz, már a trailerben is baromi sok logikátlan dolog van.
16.
16.
Macifasz
A sírógörcs kerülget, annyira rossz. :-(((((((((((((((((((((((((
15.
15.
godach
#8: Eredj már, ha megéred ezt a kort, jó lesz az erőd tojni is. Főleg, amennyit erőlködsz itt GK-n. :D
12.
12.
maktub
Ez a film egyre ostobábbnak tűnik nekem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...