Napi WTF: Játék készül PewDiePie főszereplésével

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Az egyik legnépszerűbb YouTube-csatorna tulajdonosa, PewDiePie saját videojátékot kap. A játékvideókra szakosodott úriember egy retro grafikával operáló akció-platformjátékban brillírozik majd.

A YouTube egyik legmegosztóbb személyisége, PewDiePie köszöni szépen jól van, elég szépen keres a játékvideóival, és nemrégiben a Forbes magazin is az internet legbefolyásosabb emberének választotta. Eljött az idő, hogy PewDiePie saját videojátékot kapjon.

A PewDiePie: Legend of the Brofist című alkotás nem vicc, tényleg összejön az Outerminds Studios jóvoltából. Műfaját tekintve egy akció-platformerrel lesz dolgunk, amely mókás retro grafikával operál. Az anyag nyáron érkezik iOS-re és Androidra.

Most maga a mester mutatja be nekünk a játékot:

37.
37.
br1Koo
#36: Húzd le magad, aztán fújjál be magad után
36.
36.
Ehrmahgehrden
#35: Te is jól megmondtad a frankót jampi gyerek, tessék itt egy pacsi.
35.
35.
br1Koo
#30: mintha csak egy 50 éves amerikai feminista picsát olvasnék. No offense, ma'am
34.
34.
Ehrmahgehrden
#33: Nem. A stílus amit megengedtem magamnak nyilván elfogadhatatlan akármilyen nem-gyökér társaságban, de a probléma nem a különböző véleménnyel volt, hanem azzal hogy egy utolsó troll bicskanyitogató stílusban bepróbálkozott nálam (rá céloztam az előbb, nem rád). Ha nem akarod hogy megrakjanak, ne menj örömlánynak.
33.
33.
randall13
#32: Te jó isten, hogyan kerültünk jogfosztáshoz, tudtommal egy kóbor trollnak nincs ilyen hatalma... :D Egyébiránt ha jól emlékszem, te anyáztál minősíthetetlen formában, mert nem voltál hajlandó elfogadni egy véleményt.
32.
32.
Ehrmahgehrden
#31: Tehát akkor nekem már a véleményalkotásra sem maradt jogom, csak azért mert visszaszóltam valami kóbor trollnak egy játékfórumon ? Az igen, látszólagos szabadelvűségedhez képest egész zökkenőmentesen megy mások jogfosztása.
31.
31.
randall13
#30: Most bemásoltam volna ide a #22-es kommented, de sajnos moderálták. De az után a megnyilvánulásod után erősen kétlem, hogy bármi is feljogosítana más tartalmának moslékozására.

#29: Megregulázás, ösztönök? Mivan? :D Sajnálom, de a tőlem telhető legprimitívebben fogalmaztam, ennél lejjebb már nem tudok menni, hogy mindenki meg is értse a lényeget.
30.
30.
Ehrmahgehrden
#28: Szerintem ez nem egyszerű irigység, személy szerint semmi problémám azzal, ha egy Larry Page kaliberű ember milliárdokat kaszál (mégis ki vagyok én, hogy ilyenek felett ítélkezzek ?), vagy akárki aki nem ilyen mérhetetlenül retardált bohóckodással teszi azt. De ez, amit ez a Pewds gyerek csinál, az már szimplán elmebaj, nemi erőszak poénokkal telenyomott moslékot hány az átlagban ~12 éves nézőközönség elé... ez így önmagában is egy destruktív trend, de ha dollármilliókkal jutalmazzák, az már a teatyaúristen kategória.

(Utólag jegyezném meg hogy a fasizmusos/tervgazdálkodásos kommentem nyilván jórészt vicc volt, piacgazdaság über alles meg minden, de azért egy ilyet lazán elkaszálhatna a cenzúra, szerény véleményem szerint.)
29.
29.
AnFionn
#28: Randall ha annyira szereted megregulázni az embereket, indíts egy saját fórumot ott kiélheted az ösztöneidet. Ha nem tetszik amit itt írnak, nem kell olvasni vagy kommentelni. Nem vagy te olyan fontos ember, hogy bárkit is érdekelne a véleményed bármiről is.
28.
28.
randall13
Sosem értettem az embereket, hogy mi közük van ahhoz, hogy mit és hogyan csinál a másik. Ha nem tetszik amit csinál, nem kell nézni. Én sem nézem, de nem is fogok lesüllyedni arra az undorító és gerinctelen szintre, hogy ripacs köcsögözzem. Az irigység a legalja viselkedésmód, itt a kommentekben pedig csak az van. Mindenkinek ott a lehetőség, hogy sokmillió feliratkozója legyen. Azért kíváncsi vagyok, hányan mernék hátrahagyni az eddigi életüket, és teljes egészében ráállni a tartalomgyártásra.
27.
27.
Diaz
Nem tudom eldönteni mit gondoljak a formáról, egyrészről van hogy igen szórakoztató, de a legtöbbször csak idegesítő ripacskodás. A videóit egy darabig néztem, de már meguntam, sajnos folyton ismétli a poénjait(mondjuk ennyi videó után nehéz is lehet újat kitalálni). A játék meg nem tűnik valami nagyon extrának.
26.
26.
-Cash-
Amikor meglátom ezt a gyereket az pfúdefáj.
24.
24.
simi
#22: Szép visszavágás, +1 a helyes nyelvtan miatt.
23.
23.
AnFionn
#17: Valahol egyetértek veled, tény az, hogy ezt a műfajt leginkább tizenévesek nézik, akiknek sok a szabadidejük de kevés a pénzük, s persze arról álmodoznak, hogy egyszer ők is a játszadozásból fognak megélni. Azt sem lehet elfelejteni, hogy a srác egy tipukus hejjes fijjú, akiről sok tinilány álmodozik. Bizonyos kor felett az ember többre vágyik mind egy youtube házigazdától, mind egy játék kommentátortól.
Azt viszont nem hiszem, hogy tudatosság lenne a videói mögött, legalábbis kezdetben nem hiszem, hogy tudatosan törekedett volna bármit is parodizálni. Egyszerüen olyan az egyénisége, hogy sokan kajolják a videóit. Az extroveltált embereknek nem nehéz közönséget találni.
22.
22.
Ehrmahgehrden
21.
21.
n_ben007
Semmi extra... alapvetően nem szeretem, én Markiplier oldali vagyok. Arról ne is beszéljünk, hogy iPliernek már szintén több saját szereplős játéka van, ami bár a rajongók által készült, eléri ugyanazt a minőséget, amit egy komplett studiótól kap PDP...
20.
20.
_NMI_
#4: Jaj a The VR vagy melyik szennycsatorna... nemrég beléjük futottam egy youtube ajánlásnak köszönhetően és én hülye belenéztem egy gameplay videójukba, de hogy miért, azt én sem tudom. Komolyan mondom elborzadtam azon, hogy mi folyik a videóban. Artikulálatlan üvöltözés, káromkodás, anyázás...
Értem én, hogy cirkusz kell a népnek (mert kenyeret egyelőre még anyu és apu ad) ezzel nincs is problémám. Csinálják (és pewdiepie is) ha akarják, de az, hogy a közönség ezt élvezi, hogy ez a ami trend, na itt van eltorzulva a dolog. Ott vannak a VR videók alatti kommentek, hogy hujj de jókat röhögtek a megnyilvánulásokon, mert az olyan vicces. Nem, nem az. Primitív ősbunkók próbálnak játszani a maguk stílusában. Nekem ne mondja senki, hogy "jáj dicsak, há a műsor miatt ijenek ezek a fijúk", nem fogom elhinni. Azért nem, mert akinek ennyire könnyen szalad ki a száján ilyen mennyiségű és "minőségű" szöveg és láthatóan élvezi is (különben nem csinálná), arra nekem senki ne mondja, hogy nem olyan a való életben. És ez pewdiepie-ra is igaz, a hallomások alapján tényleg megváltozott ő is.
Szóval mondom megint, nekem nem az a problémám, hogy ezt csinálják, mert ez csak az ő szegénységi bizonyítványuk (és lehet nem tűnik úgy, nem is kívánom elvenni azt, amit elértek - értelemszerűen most csak pdp-re gondolok), hanem azzal, hogy VAN KÖZÖNSÉGÜK. Ezt tartom nevetségesnek, szánalmasnak és szomorúnak is.
Bocsánat, de ez kikívánkozott belőlem.
19.
19.
Bobby Kotick
#6: Miért, mert megteremtette magának a jólétet a tehetetlen szar meg inkább elvenné amiért a másik dolgozott?
Ahogy maga Kotick mester mondta:
"I started off local but thanks to all the haters, I know G-IV pilots on a first name basis."
18.
18.
petimanus
#16: Keresztfiam példáját véve. Ő azért néz ilyen videókat, mert nem telik nekik sem konzolra, sem játékra alkalmas laptopra. Emellett a világon rengeteg hely van, ahol a játékok iránti rajongás még mindig kiközösítést von maga után. Nagyon sok néző azért sorol be egy youtube-er mögé, mert szomorú mód csak egy távoli, kamerán túli személyben talál inspirációt az életére. Van, hogy a youtube-erek felolvassák a kommentelők történetét, azokból jól látszik, hogy szerte a világon ezer és egy indokkal nézik az adott csatornákat. Egy-egy videós komment szekciójában az emberek néha sokkal könnyebben találnak közösséget, mint a közvetlen környezetükben.
Erről sok mindenkinek meg van a véleménye, általában jönnek, hogy az ember megérdemli, ha nem tud beilleszkedni egy környezetben, de ilyenkor érdemes elgondolkodni, hogy egy fejlődésben lévő személyiségnek tényleg idejekorán fel kell adnia eddig megszerzett egyedi érdeklődési körét, lelki világát, hogy ne érezze egyedül magát?
17.
17.
petimanus
Pewds közönségének állandó tagjai a 10-16 éves korosztály világszerte. Őket a legkönnyebb szórakoztatni. Tény, nem minőségi videós, legalább is mostanában lement a trash szintjére, viszont trash videókban elsőrangú. A poénjai alpári baromságok, s emiatt van, hogy már egyre rövidebb videókat tesz fel, mert tudja, hogy nem a játékokat nézik, hanem az ő "műsorát". Ahogyan megnőtt és látta, hogy mennyire meghatározó személyiség, profilt váltott. A szerény felfutott svéd szolid gyerekből átváltott, hogy kiparodizálja a gamer közösség azon részét, akik a videóikban lenézik játékos társaikat.

A műsora buta, primitív, de nem is a felnőttek szórakoztatására csinálja. Célja, hogy kiparodizálja az "MLG" felé tendáló játékos palántákat, hogy rámutasson, mennyire elfelejtették, hogy a játékok a szórakozást szolgálják.

Szóval a közönsége a fiatal tinik, ők az internet felhasználóinak csaknem a fele, a perszóna, amit játszik az a gamer társadalom görbe tükre. Meg lehet erről a vélemény, de tény, hogy nem él vissza a befolyásával. Ez a játék a rajongóinak készül, s nem kezdett semmilyen közösségi finanszírozásba, csak megpróbál visszaadni egy keveset az őt ért támogatásból.
16.
16.
rappit
Sosem értettem azt miért jó nézni, ha valaki más játszik. Ha közben meg egy ripacs idióta hihetetlen gyenge humorral, na azt meg végképp nem fogom megérteni. Nincs a nézőinek jobb dolga vagy mi? Akkor inkább játsszon ő a játékokkal és ne azt nézze ahogy más játszik.
15.
15.
medson
#14: Hopp elrontottam :D, #13 Azért ez egy kicsit meredek hasonlat.
14.
14.
medson
#13: Régen még néztem de csak a Heavy rain / Beyond walktrought miatt. Azoknál még normális volt aránylag, amúgy szerintem is idegesítő.
13.
13.
br1Koo
#10: Mert az ember nem azért néz pewdiepie videót, mert walktrough videót akar nézni, hanem azért a gyökér emberért nézi aki jólérzi magát videókészítés közben. Jókedvű, én is csak amiatt tartom viccesnek, poénosnak mert ő maga is nevet, nem pedig erőltetett módon akar gagyi poénokat tenni a videóiba. Elég valószínű, hogy egy életképtelen suta balfasz hülyegyerek az életben, de a videóiba pont ez kell, úgy ahogy röhögsz például Rowan Attkinsonon amikor Mr.Bean-t játszik.
12.
12.
Cipo3
Ez azért nem annyira retro grafika. Úgy értem hányni tudnék a 160*200 pixeles 16 színnel kombináló játékoktól, de ez az amiga stílus azért már benyelhető ha jó a játékmenet. Ez az ugribugri mondjuk nem az én világom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...