EA-játékok az új Humble Bundle-ben

  • Írta: fojesz
  • 2015. április 14.
  • Akció
Link másolása
Gyors pénzköltési lehetőséget ajánlunk a figyelmetekbe az esti kikapcsolódás előtt: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, benne az Electronic Arts néhány játékával. Pár dollárt megérnek, nem?

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, ráadásul ezúttal az EA játékaiból áll a felhozatal. A kiadó már másodjára állt össze a Humble-srácokkal, ezúttal (ha a kiegészítőket is számoljuk) tizenkét címre csaphattok le szuper áron!


Ezúttal két ársáv van. Ha legalább 1 dollárt fizetsz, tiéd lehet a Dragon Age: Origins, a Peggle, a Dead Space 2, a Medal of Honor: Allied Assault - War Chest (benne az alapjátékkal és a két kiegészítőjével), a Command & Conquer: Generals és kiegészítője, ha pedig a befizetések átlagának megfelelő összeggel szállsz be, még a Plants vs. Zombies: Garden Warfare, a Dragon Age II, a Bejeweled 3 és a Mass Effect 2 is jár. A felhozatal bővül még persze.

A felállás egyébként a szokásos, annyit fizetsz, amennyit nem sajnálsz, a pénzt pedig úgy osztod szét a készítők, az akció szervezői és a különböző jótékonysági szervezetek között, ahogy jól esik. A játékkódok alapjáraton az Originen válthatók be, de egy-két cím a Steamen is használható.

Köszi, sanyi80!

12.
12.
dcba
#8: Eleg gaz a bonus felhozatal, de nem bantam meg nekem mar a PVZ es a Medal of Honor miatt megerte 3 fontert, a tobbi meg mar megvolt.
11.
11.
patka21991
A ME 1 nem volt benne az első bundle be. Az elsőben BF 3-rom volt, Medal of Honor Warfighter, Mirrors Edge, Populous, Dead Space 1 és 3. része, Burnout Paradise, Sims 3 Starter Pack, Red Alert 3 Uprising, Crysis 2. Plusz 1-2 játék ami nem jutott az eszembe.
10.
10.
randall13
#6: Ami nekem kellett, az már a fiókomban van, a többi nem érdekel.

#7: ME1 nem volt, máskülönben meglenne.
9.
9.
fearer
#8: *Pontosabban ez lesz a teljes, bónuszokkal együtt.
8.
8.
fearer
Ezek lesznek a bónuszok:
http://imgur.com/DRuPE5Q
7.
7.
crytek
#5: ME1 ha jól emlékszem volt az EA első bundlejában szóval az tuti nem lesz most.

"Bónusz várhatóan a Dragon Age Awakening lesz és a C&C 4 Tiberian Twilight + a Syndicate játék (valószínűleg a régi, amit ingyen osztogattak).
6.
6.
dcba
#5: EZt a kodot beirni buta otlet volt, mert a More games alatti reszt meg megkapod, de ha vki beaktivalta akkor neked meg kell venned ujra.

De te tudod.

Nekem csak a Plants vs Zombies miatt megerte (3 font) es a Medal of Honor is egy kellemes kis nosztalgia lesz majd, a tobbi nekem nem kellett, de ez akkor sem egy rossz bundle.
5.
5.
randall13
Remélem a More games coming soon alatt a ME1-et értik. Ez meg kell a tökömnek:
VBZLI-NWF55-7X3RQ
4.
4.
sasncore
steam külön kódok, origin egyben van.
3.
3.
Drazhar
Azért az Origin 1 csomag mérföldekkel jobb volt sajnos, itt sok olyat is beletettek amit nemrég ingyen dobáltak az embereknek... Bár a DS2 miatt az alapcsomagra rámegyek.
2.
2.
LargoPlanet4
Nagyon köszi a cikket! Végre megvan PC-re is a Plants vs Zombies, ráadásul így adtak mellé 9 másik játékot is :D
1.
1.
simon 555
Kár, hogy egypár már meg van ezekből.
Gondolom már nem kódot adnak hanem egyből aktiválják az origin/steam fiókodon őket, szóval eladni sem lehet...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...