Peggle DS, MAC, Mobil, PC, PS3, X360

A PopCap népszerű puzzle-játéka.

Ingyenes a Peggle az Originen

Ezúttal a PopCap Games 2007-ben megjelent puzzle-játékát húzhatják be ingyen az Origin-felhasználók. Az anyag még ma is hihetetlenül addiktív tud lenni, a játékmenet egyszerű, mégis elég kihívást tartogat a számunkra.

Games with Gold - ezek jönnek májusban

Major Nelson blogján hivatalosan is bemutatkoztak a Games with Gold májusi játékai. A lista ezúttal nem lett olyan erős, mint az áprilisi, de így is egész jó címeket kapnak a Gold-előfizetők.

A Fable 3 és a Halo: Reach is jön Xbox One-ra

Az ígéreteknek megfelelően a Microsoft 16 új visszafelé kompatibilis címet jelentett be Xbox One-ra. A következő körben olyan Xbox 360-as játékokkal nyomulhatunk, mint a Fable 3, a Halo: Reach vagy éppen a Kane & Lynch 2.

EA-játékok az új Humble Bundle-ben

Gyors pénzköltési lehetőséget ajánlunk a figyelmetekbe az esti kikapcsolódás előtt: elrajtolt a legújabb Humble Bundle akció, benne az Electronic Arts néhány játékával. Pár dollárt megérnek, nem?

Frissítve: előfizetéses szolgáltatást indít az EA

Az Electronic Arts új előfizetéses szolgáltatást jelentetett be, amellyel havi öt dollárért hozzáférhetünk néhány nagyobb játékához Xbox One-on. Az EA Access bétája már elérhető, hamarosan mindenki számára nyitott lesz.

Íme, a következő ingyenes EA-játék

Folytatódik az Electronic Arts On the House kezdeményezése, a Plants vs. Zombies után egy újabb PopCap-játék, a Peggle tölthető le ingyenesen az Originről. Amúgy öt eurót kéne érte fizetni.