Bejelentették a Total War: Warhammert

Link másolása
Megerősítették, hogy tényleg készül a Total War: Warhammer, melynek fejlesztése szinte már nyílt titok volt eddig is. A bejelentés mellé egy elképesztően látványos CGI-trailert is kaptunk.

Az év eleje óta már sokszor szóba került a Total War: Warhammer, de eddig hivatalos megerősítés még nem érkezett róla.

Most azonban végre a formális bejelentés is megtörtént, bár sajnos a játékról nem sok információt kaptunk. Az biztos, hogy visszatér a Total War-sorozatra jellemző körökre osztott taktikázást és a valós idejű harcokat keverő játékmenet. Emellett a videó alatti leírás alapján úgy tűnik, használhatunk majd varázslatokat, valamint a Warhammer-univerzumból ismert lényeket és hősöket is irányíthatjuk majd.

A bejelentés mellé egy nagyon látványos előzetes is ékezett, íme:


Sajnos megjelenési dátummal nem tudunk szolgálni.

5.
5.
razipapi
#3: YouTube on sikerült választ kapnom eme videó alá a "TotalWar" tol és azt reagálták ,hogy egy teljesen erre dedikált csapatuk fejleszti a Warhammert,-t szóval még nem kizárt ,hogy fejlesztenek mellette egy MTW3 ,- at esetleg Empire 2 öt :pp
4.
4.
Dercsi
Számomra ez a széria eddig legjobban várt része, így a látottak alapján. Most már csak egy kis gameplay jöhetne :D
3.
3.
Ehrmahgehrden
Először paráztam, hogy a várva várt Medieval III helyett egy elmoderneskedett fantasy gagyit kapunk, de eme videót látván azt hiszem mindkét tábor jól fog járni.
2.
2.
Drazhar
Alapvetően nem vagyok a TW-széria ellen, csak egyszerűen nincs annyi fölös időm amit ezekbe bele kellene tolni - viszont mivel Warhammer erre tuti benevezek :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...