Total War: Warhammer PC

Merészet húznak a Total War-sorozat alkotói: az új rész a Warhammer-univerzumban játszódik!
Típus:

Blog: Total War: Warhammer - egy évvel később

Tavaly jelent meg a Total War: Warhammer első felvonása, melyhez azóta számos DLC és kiegészítő jelent meg. Necreon blogjában összeszedte, hogy miben és mennyit változott azóta a játék.

Total War: Warhammer - akcióban az erdei elfek

December 8-án érkezik a Total War: Warhammer következő kiegészítője, a Realm of the Wood Elves. Egy új frakcióval bővül a játék felhozatala, jönnek az erdei elfek (vagy tündék), akik gerillataktikával érvényesülnek.

Új korszakba kalauzol a következő Total War

A Total War-sorozat sikere töretlen, így teljesen biztosak lehetünk, hogy lesz folytatás. A Creative Assembly egy ideje már dolgozik rajta és már az is biztos, hogy egy új korszakban harcolhatunk majd.

Frissítve: Kijátszották a Denuvo-védelmet

Zajosan telt a hétvége warez-körökben, hiszen egy Voksi nevű hackernek sikerült két vállra fektetni az osztrák szupervédelmet. Egymás után kerültek fel a netre a Doom, az új Tomb Raider és a Total War: Warhammer működő kalózverziói.

Total War: Warhammer - akcióban a beastmanek

A hónap közepén mutatkozott be a Total War: Warhammer új faja - most végre megtudhatjuk, hogyan muzsikálnak csata közben a kosfejű, ám embertestű beastmanek. A helyszín a Stir folyó lápvidéke.

Total War: Warhammer - jönnek a Beastmanek

Hamarosan egy új faj csatlakozik a Total War: Warhammer háborúihoz, a kosfejű, ám embertestű beastmanek. A DLC-t még nem erősítették meg hivatalosan, de a leleplező videó idő előtt kikerült a játék YouTube-csatornájára.

Total War: Warhammer - mészárlásra gyúr az új DLC

Kevésnek érezted az erőszakot a Total War: Warhammerben? Gyönyörrel és megelégedettséggel tölt el, ha az óriások lerágják a szerencsétlen katonák fejét, vagy a trollok letépik az ellenség végtagjait? Akkor az új DLC neked szól!

Total War: Warhammer teszt

A Total War-széria Warhammer-alapú epizóddal jelentkezett. Találkozásuk a legjobb, ami történhetett a stratégiai sorozattal és ez fordítva is igaz - egyszerűen imádjuk!

Brit toplista: az Overwatch búcsúztatta Drake-et

Az Overwatch döntötte meg az Uncharted 4 uralmát, a Blizzard lövöldéje kapásból a brit játékeladási lista csúcsán nyitott. Az új Tini Nindzsa rajtja már közel sem sikerült ennyire fényesen.

Óriási siker a Total War: Warhammer

A Sega jelentése szerint a kedden debütált Total War: Warhammerből az elmúlt napokban eddig több mint félmillió darabot sikerült eladni, amivel a franchise történetének legsikeresebb epizódja lett.