Folytatást kap a Project CARS?

  • Írta: Shifty
  • 2015. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Még meg se jelent, de úgy tűnik, a Slightly Mad Studios már a Project CARS folytatásán dolgozik. Mindezt Ian Bell, a stúdió vezetője kotyogta el, amikor a játék üzleti modelljéről, a World of Mass Developmentről mesélt.

Mint ismeretes, a Project CARS egy olyan üzleti modell alapján készült, ami aktívan bevonja a fejlesztésbe a rajongókat is. A World of Mass Development lényege, hogy a rajongók már a fejlesztési fázis legelején láthatják a játékot, beleszólhatnak a fejlesztésbe, ha pedig elkészül a termék, akkor részesednek annak bevételéből.

A Slightly Mad Studios vezetője, Ian Bell pedig nemrég egy fórumbejegyzésben arról írt, hogy komoly terveik vannak a WMD-modellel. Azt is elárulta, hogy a Project CARS 2-ben már úgy szeretnék megvalósítani a WMD-t, hogy az non-profit legyen, vagyis meghatározott ideig, két-három hónapig lehetne megvásárolni a játékot, majd az idő lejárta után már nem lehetne csatlakozni a kezdeményezéshez.

Nagyon úgy tűnik, hogy a bukkanókkal teli Project CARS-premier se riasztotta el a fejlesztőket és bíznak annyira a játék sikerében, hogy már annak folytatásán gondolkodnak.

A Project CARS május 8-án jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Elvileg később egy Wii U-s változat is lesz.

6.
6.
guitarlord
Csak a Fizikája is legyen olyan jó, mint a Látványa....akkor tényleg nagyot fog szólni :)
2.
2.
godach
Ezt nem, de a hasonlóan élethűnek nevezett Assetto Corsa-t már próbáltam. Nekem sajna már túl hardcore. A GRID egy pont elég volt, ezek már nem nekem valóak. Sajnálom kicsit, azt hittem pc-re lesz végre valami Forza-Turismo féle semi-simulator game :/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...