Destiny: House of Wolves - ilyen lesz a Crucible

  • Írta: zoenn
  • 2015. április 30.
  • Hír
Link másolása
A Destiny második kiegészítőjében három új kompetitív multis térképet találunk, vagy négyet, ha PlayStation-platformon játszunk. A Bungie most újabb részleteket árult el a Crucible-missziókról.

Timekeeper névre hallgat a House of Wolves DLC PlayStation-exkluzív térképe, amely a Marson található. A Black Shield a vörös bolygó egyik holdján, a Phoboson lesz - ide első alkalommal látogatunk el. A Thieves' Den egy közelharcoknak megágyazó terep a Vénuszon, míg a Widow's Courtot választva ismét a Földre látogathatunk, azon belül is az európai halálzónába.


A kiegészítő ezen felül további strike-okat és felszereléseket tartalmaz a PS3- és a PS4-tulajok számára.

A Crucible-ök során kétszer annyi engramot kapunk, mint az alapjátékban, továbbá napi kihívások is lesznek garantált jutalmak fejében. Ahogy arról beszámoltunk, az új játékmód Trials of Osiris néven fut és a PvP-re hegyeződik ki. Két csapat esik egymásnak három körön keresztül az Elimination játéktípusban.

Az Eliminationben nincs lehetőség respawnra, viszont a csapattársak feléleszthetik egymást, így minden eddiginél intenzívebb összecsapásokra számíthatunk. A Trial of Osirisben a meccsek mindössze két percig tartanak, ha ezt átlépik a csapatok, a központi kontrollpontot kell elfoglalni a győzelemért.


A Queen's Bayben található NPC-nél, Brother Vance-nél vehetjük fel a Trial of Osiris-küldetéseket, amihez Passage of Osiris-féle belépőt kell vásárolnunk. Több győzelemért több jutalom jár, ha elveszítjük a mérkőzéseket, csak Passage érmékkel bocsátható meg a kudarc. A játékmódban új nyersanyagot, Etheric Lightot szerezhetünk, amely a fegyvereink fejlesztéséhez használható fel.


A House of Wolves DLC május 19-én jelenik meg PS3-ra, PS4-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra.

14.
14.
Aanash
Egy kérdés.
A Seasson Pass hány dlc-t tartalmaz?
Mármint amikor anno megvettem a játékot akkor volt egy papírka a tokjában amin nagy betükkel a seasson pass volt ráírva alatta pedig erről és az előző dlc-ről egy-egy kép.
Ezek voltak beharangozva.

Aztán kiszivárgott hogy lesznek még kisebb nagyobb dlc-k.
Azok beletartoznak majd ebbe a seasson pass-ba vagy külön fizetősek lesznek?
Tudom hülyén hangzik a kérdés,de már nem lepődnék meg azon ha külön fizetősek lennének amilyen szinten szétszednek játékokat és kiárulják dlc-ben.
13.
13.
Aanash
#12: Csak cooperatív multija van?
Competitive (remélem jól írtam) az nincs benne?
12.
12.
godach
#9: Én az első részt toltam még csak. Egyedül, de úgy is elvoltam vele 100+ órát. A DLC-k (példaértékűek) Hosszúságra talán a Falloutban találkoztam hasonlóval, ami a környezetet is változtatja és tényleg ad hozzá játékidőt, nem gyengén.
És akikkel beszélgettem, mind azt mondták Coopban az igazi. Mármint nem a COOP-ban ;)
11.
11.
dcba
#10: Pontosan ezt irtam en is, h akkor legyen annyival olcsobb a tobbi platformon, de az, h mindenki a ps-esek segget nyalja igen rossz fenyt vett egyes jatekok kiadoira, mivel akik boxra es PC-re vesznek meg egy adott jatekot es kevesebb tartalmat kapnak ugyanazert a penzert, nem kicsit arculkopesnek erzodik. De sajnos ez ellen semmit sem lehet tenni, pl Destiny eseteben megcsak azt sem, h veszek egy PS4-et, mivel ad1, az allasaimat nem tudnam atvinni es ad2, nincs egyetlen ismerosom sem aki PS-es lenne. Amennyire nepszeru en meg nem lattam eloben senkit aki ps4-et vett volna. Mindenki a 360 utan ment a ONE-ra, mert mindenki meg akarja tartani a barati koret, viszont ilyen esetben kemenyen lehet bukni, mert egy grindolos jatekban mint a Destiny, igenis szamitanak azok a Strike-ok.

Az 1 eves exkluzivitas, meg vicc, mert mire ezek jonnek boxra, addigra senkit nem fognak erdekelni a 25 os szintu ezereves strike-ok.

Mondjuk azt sem tudom elkepzelni, h szeptemberben meg fog barki is ezzel a jatekkal jatszani, mivel jelenleg is mar pang a jatek, igy mire boxra kiadjak az exkluziv tartalmakat, mar senkit nem fog erdekelni. Raadasul el tudom kepzelni, h fizetos DLC-ben adjak ki.
10.
10.
deathdave42
hát ez eléggé nagy szemétség... nem is értem, h ennek mi értelme van... ne tegyünk már ilyen különbséget a két konzol között... mert ez nem egyedivé teszi a Playstation-t, hanem szánalmassá :( ( PS tulaj)
Ha tegyük fel az xboxos tartalom emiatt a hiány miatt fél áron lenne, akkor még azt mondom , hogy hümmögve , de elmegy....
9.
9.
Aanash
#8: Megéri az árát a Borderlands?...
Egy ideje gondolkozom rajta hogy beruházok rá.
8.
8.
godach
#7: Rühelltem a Borderlandst de az első Destiny gameplaynál mindenki ahhoz hasonlította. Így adtam egy esélyt annak, és két hétig nem is tudtam leakadni róla. Ez mind a Destiny miatt. Azóta szemezgetek vele, csak mindig jött más valami.
7.
7.
dcba
#6: Vedd meg nyugodtan, de csak ha van hozza baratod ill nem felsz a rengeteg farmolastol es az atalvatlan ejszaktol.

Ez az a jatek amugy aminel nem lett volna szabad varni, mivel amikor friss volt, akkor nagyon pezsget az elet benne es minden ismeros ezt jatszotta es barmikor kellett ember egy Raid-be, akkor 5 perc alatt maris beallt vki, mert mindenki ezt porgette, Csak eppen nem lehet embereket 6 honapig uj tartalom nekul hagyni.

Amugy az ilyen online MMO jatekokkat sztem ne halogasd tul sokaig, mert mire jon belole egy teljes kiadas (MMO-bol nem szokott), addigra mar sokan elpartolnak tole es egy online jatek jatekoskozosseg nelkul elegge ures tud lenni.

Egyedul a story-t kb 5-6 ora alatt ki lehet porgetni es utana kb mindenhez kell barat, vagy mas jatekosok. Strike-hoz erosen ajanlott, Raid-hez meg kotelezo, mert pl az elso Raid-et nem lehet egyedul megcsinalni es a masodikat is csak akkor, ha vkinek nagyon tuti fegyverei vannak, ismeri az osszes exploit-ot a jatekban es meg tud is jatszani, akkor van nemi esely a masodik raid-nel, de ott is minimalis.

Probald meg olcson beszerezni es keresni hozza baratot es akkor egy ideig tuti, h csak ezt fogod porgetni. Higgy nekem, kb 4 honapig ez ment mindennap nalam.
6.
6.
godach
Én 360-ra most szemezgetek a játékkal elég komolyan, de nem tudom várjak e valami GOTY editionre. Elvből Goty-ig nem veszek szinte semmit sem, viszont nem akarok egy jó mókáról sem lemaradni.
5.
5.
dcba
#4: Ja az az 1 ev nem sok :)

Undorito amikor az egyik rendszer exkluziv kontentet kap es a tobbit ugyanannyiert aruljak, de kevesebb tartalommal. Nekem boxom van meg PC-m, de ha a PS4 maradna ki es a box meg a PC kapna meg vmit, az ugyanugy felhaboritana, mivel szemet dolog egy adott jatekbol kivagni egy darabot es ps exkluzivva tenni. Mint anno Joker-t a Batman Arkham Asylumban, az is aljas volt, holott nekem megjelenestol volt ps3mam, de akkor is szemet huzasnak ereztem.
4.
4.
simon 555
#1: Csak időleges exkluzívak, ha jól emlékszem megjelenéstől számított 1 évig.
3.
3.
dcba
#2: Attol lenne egyedi, ha xboxon is lenne exkluziv tartalom. Ez szimplan negativ diszkriminacio, h mindenki csak a Playstation frkat szopja es a boxot es a PC-t meg leszarjak, holott emberek, ugyanazt a penzt kifizetik erte es megis kevesebb cuccot kapnak. En pl azert vettem boxot, mert mindenki akit ismerek azon jatszik, igy nem tudtam a PS4 mellett donteni, pedig azt akartam venni. Ha PS4-et veszek Destiny-vel, akkor meg nincs kivel jatszanom. SZemetseg.

Anno emlekszem amikor a soul calibur 4-ben a PS-esek megkaptak Darth Vader-t, a boxosok meg Yodat. Na az volt egyedi,
2.
2.
Stranger
#1: Erről szól a konzol géming... Ettől lesz egyedi a konzolod. ;)
1.
1.
dcba
Komolyan milyen aljasnak kell mar ahhoz lenni, h azt mondjak, h a Playstation tulajokat szeretjuk, nekik adunk meg strike-t meg mappot, az xboxosok meg akik ugyanannyit fizettek a jatekert, meg forduljanak fel.

Idoszakos exkluzivitas meg elmenne, de az, h bizonyos tartalmakat szimplan nem adnak ki boxra, de attol meg az ar ugyanannyi az gaz. Szegyen eskuszom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...