2016-ra csúszik a Dead Island 2

Link másolása
Pár hete már pletykáltak arról, hogy késik a Dead Island 2, de erre azt hiszem, senki sem számított. Úgy tűnik, csak 2016-ban játszhatunk a zombis játékkal, és ezzel együtt a nyílt béta sorsa is kérdésessé vált.

Elég nagy volt a csend a Dead Island 2 körül, és ezúttal részben igaznak bizonyultak a pletykák: nemhogy tavasszal, de még ősszel sem fogunk a játékkal játszani, mivel jövő évre csúszik át a megjelenés.

A Dead Island első részét és annak kiegészítőjét a Techland készítette el, és eredetileg a folytatást is ők rakták volna össze, ám végül a Dying Light és a Warner mellett döntöttek. A Deep Silver a Dead Island 2 fejlesztését így a Yager Developmentre bízta, akiknek nevéhez a Spec Ops: The Line fűződik. Már az első játékmenet videóból is jól látható volt, hogy folytatás komolytalanabb lesz, és a Dead Risinghoz hasonló vicces hangulatot próbál megidézni.

A játék körül elég nagy volt a csend, így szinte borítékolható volt a késés. Ennek ellenére így is sikerült meglepetést okozni, hiszen nemhogy az évszakot, de még az évet sem sikerült tartani. A Dead Island 2 tehát valamikor 2016-ban jelenik meg Xbox One-ra, PS4-re és PC-re. Elvileg mostanában lett volna belőle egy nyílt bétateszt is, ennek sorsa kérdéses.

16.
16.
Yanez
#13: Na így mindjárt más értelmet nyert a mondandód. :)
15.
15.
roli33
#13: Dark Souls FPS Zombie Edition :D
11.
11.
Yanez
#10: Mert nincs is mivel. :) Amit eddig szerettünk, az új színt hozott az adott műfajban, de anno, ami akkor tényleg az volt. Viszont ma már az is elavultságnak számítana. Ma pedig csodát várunk, akkorát, aminek még nem jött el az ideje, legfeljebb a képzeletünkben. Ám előbb-utóbb, minden terírétkre kerül, csak ki kell várnunk, ami nehezebb, mint nászéjszakán arra hivatkozni, hogy sajog a hónaljunk.
10.
10.
godach
#9: Igen, valami hasonlóra gondolok, csak még realisztikusabbra. Talán, nem is tudnék példálózni hirtelen.
9.
9.
Yanez
#8: Szerintem a Metro széria mutatott valami hasonlót, ami előbbre vitte az fps-ek műfaját, de lökj tarkóba, ha tévedek!
8.
8.
godach
#7: Jó, jó csak ebből a mutáns, biszembaszom témából elegem van. Valami igazi Romeros zombi stuff jönne már, Bethesda féle RPG elemekkel, és sok-sok halállal ha nem viselkedsz :)
7.
7.
piskóta
#1: "Nem értem, hogy a fenébe nem tudnak már valami Stalker féle FPS játékot nyomatni nekünk, aminek tétje is van". Ezt a kérdést én már hosszú évek óta teszem fel magamnak, de még nem sikerült rá választ találnom. Pedig vevő szerintem lenne rá, de senki nem próbál még csak hasonlót sem csinálni a műfajában. Na de sebaj. A GSC Gameworld újra kalapál valamit a műhelyében, amit remélem megmutatnak az E3-on.
6.
6.
GAMEROD
Nekem nem jött be a Dying Light. Egyszerűen nem életszerű a játékmenet, meg az agyon blurozott grafikától ki akart folyni a szemem. Kicsit túlzásba vitték a fényeffekteket.
5.
5.
Extol
napuff, mindenesetre ha jó lesz megéri várni
2.
2.
Drazhar
Na, ez már mondható késésnek, mivel az előző "őszre csúszik" hírnél én mindvégig azt hittem, hogy ez eleve ősznél előbbre nem is lett mondva :D
Egyébként a Dying Light elég jól vette az akadályokat, így ez az over-the-top baromság lehet kimarad, a Dead Rising sem érdekelt soha.
1.
1.
godach
Pfff. Én ezt a játékmenet videót nem is láttam. Elment kicsit a kedvem, pedig vártam a játékot, mert a Dying Light elég jóra sikerült. Azt hittem kapunk valami komoly zombis FPS-t.
Nem értem, hogy a fenébe nem tudnak már valami Stalker féle FPS játékot nyomatni nekünk, aminek tétje is van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...