Bámulatos képeken a Kingdom Come: Deliverance

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 5.
  • Képek
Link másolása
Orkok és varázslók nélkül is lehet brutálisan jó szerepjátékot készíteni, erre a Warhorse Studios alkotása a legjobb példa. A új screenshotokat látva joggal bizakodhatunk, a CryEngine abszolút látványos környezetet jelenít meg.

A Kingdom Come: Deliverance realisztikus single player élménnyel kecsegtet és noha eredetileg az év végére vártuk, csak 2016 nyarán landol a boltokban PC-n, Xbox One-on és PS4-en. A középkori Európában játszódó RPG non-lineáris sztorit, húsba vágó harcokat és hatalmas csatatereket kínál. Rajtunk múlik, hogy mit csináltunk benne: lehetünk hősök, vagy minden hájjal megkent gonosztevők. A fejlesztők nettó 30 óra játékidőt ígérnek.

Az biztos, hogy a CryEngine-nel hajtott cím irtó látványos lesz. Most öt új képet kaptunk a legfrissebb alfaverzióról:

11.
11.
Szeretettel várjuk, egyenlőre nagyon szimpatikus. A Mass Effect minden tiszteletem ellenére is csak nagyon nagy jóindulattal rpg ( amugy nem az ;) és kb. 100%-ra kijátszva, mindent elolvasva is alig éri el a 20 óràt. Pedig én aztán lassú játékos vagyok.
10.
10.
-Cash-
#6: Akkor inkább lenne két rész 50-50 órával.
9.
9.
-Cash-
#6: És mert igy háromszor tudják eladni azt amit amugy egyszer is lehetett volna....
8.
8.
PaprikaJancsi
7.
7.
mestermagyar
#6: Mármint az első megjelenésétől számítva.
6.
6.
mestermagyar
"Megnyugtatom" a kedélyeket a pályaméretről, a játékot feldarabolták, mert nem tudnának kész lenni vele. 2 vagy 3 része lesz összesen azthiszem két év múlva jön a második.
5.
5.
PS4jacksony
Nekem nagyon tetszik a grafikai stílus.Ha a játékban is ezt kapjuk vissza,és a játékmenet,stb mindent jól megcsinálnak beszerzős cucc lehet :)
4.
4.
crytek
Már nagyon várom, csak félek hogy ezen a 2x2-es mapon ez a 30 óra is k*rva unalmas lesz.
A megjelenési dátum számomra nagy öröm,mert a mostani gépem nem alkalmas a futtatására akadt mint a disznó.
2.
2.
zsocc-nrg
30 óra nem karcsú picit egy rpg-hez? Egyébként tényleg gyönyörű, bár sajnos még mindig nem villanyozott fel eléggé, én a fantasy / sci-fi rpg-khez vagyok szokva, de azért teszek majd vele egy próbát, hátha mégis megfog.
1.
1.
K2 The Highest
Hangulatos, de nem nevezném grafikai csodának.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...