Már 30 millióan játszanak a Hearthstone-nal

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 6.
  • Hír
Link másolása
A Blizzard gyűjtögetős kártyajátéka, a Hearthstone: Heroes of Warcraft felhasználótábora napról napra növekszik, a minap átlépte a 30 millió játékost. Az alkotás már féltucat platformon hódít.

A Blizzard Entertainment a Twitteren jelentette be, hogy már 30 millió játékos tölti idejét a Hearthstone: Heroes of Warcrafttal. A kártyajáték már féltucat platformon hódít, beleértve az iOS-es és androidos verziókat is. Utóbbival nemcsak tableten, hanem április óta már okostelefonon is nyomulhatunk.

Már a Blackrock Mountain kiegészítő utolsó szárnyát is feloldották a készítők, az Adventure mód szintén nagy népszerűségnek örvend.

Messze még a vége, hiszen a konzolos változatokat még be sem jelentették.

5.
5.
Yetikoma
#4: Ez nem teljesen így van. Persze van szerencse faktor, és minden paklinak kisebb nagyobb gyengepontja , de sokat számít a tudás.
Én kezdetben 17-16 szinten értem el a 50-60% győzelmi arányt. Mostmár ezen a szinten 80-90% körül vagyok és 11 szinten kezd beállni az 50-60%.

A legjobb paklikhoz sem feltétlenül kellenek brutálisan ritka lapok a most futó ( a mech mage pl. alig használ ritkát és jól működik én már néah kicsit unom is ha meglátok egy mage-et akkor tudom hogy jönnek a droidok. ) Régen a face hunterek fogtak meg a haladásban, de ellenük sikerült kiegyensúlyoznom a pakliaimat elég gyakran győzők csak indításhoz kell más lapokat választanom mint egyébként.
Szerintem nagyon jól sikerült játék lett és tényleg lehet inegyn is játszani én egyszer vettem paklit (12) és egyszer kiegészítőt a többit goldból.
4.
4.
Hunner
#3: Mindenkit nagyon könnyen felidegesít...Ez egy kártyajáték, ahol a belefektetett idő és pénz (már ha azt is teszel bele) valamilyen szinten kifizetődik, de az aktuálisan legjobb lapokból összeállított paklik sem érik el a 65-70%-nál jobb győzelmi arányt (néha igen, de ehhez kell a szerencse). El kell fogadni, hogy ez egy ilyen játék, és úgy kell hozzáállni, hogy hiába vernek meg nagyon csúnyán egymás után, hiába érzed úgy, hogy az ellenfél minden lapodra a kezében tartja a megoldást, tovább kell nyomni, mert simán lesz olyan parti, ahol te leszel irózatos fölényben. :) Ezt szem előtt tartva kell játszani a HS-sel, hiszen...bár hülye példa, de römiben vagy unoban sem te nyersz mindig. Itt sem várható el ez.
3.
3.
Brenor
Nekem nem tetszett, engem nagyon könnyen feltudott idegesíteni és ezért kénytelen voltam megválni tőle.
2.
2.
Kryk369
Remekmű akárcsak a többi blizz game.Kötelező darab
1.
1.
Elyas
Eredetileg nem nagyon akartam kipróbálni... Majd egy barátom rávett h tegyem meg... Azóta az egyik kedvenc játékom... Bármikor abbahagyhatod 1 játék nem sok idő és ott a diabloból megismertetése: "hátha ez majd kidobja" a legendary lapot. Szóval nekem nagyon bejött, napi szinten játszom vele kb 1 órát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...