Átnevezték az új Assassin's Creedet?

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
Valószínűleg nem Assassin's Creed: Victorynak hívják majd az idei Assassin's Creed-játékot, a Ubisoft állítólag a decemberi szivárgások miatt nevezte át az anyagot. Nyilván most is a Kotakutól jött a hír.

Tavaly a Kotaku szivárogtatott ki gyakorlatilag minden fontosabb részletet az idei Assassin's Creedről, amit a tegnapi teaser alapján kedden fog bemutatni a Ubisoft.

Ki nem találnátok, de a Kotaku már ezt is tudta előre, sőt a forrása már azt is elárulta neki, hogy ez a bemutató "egy előre rögzített streamből" (gameplay videóból) fog állni, a nagy meglepetés pedig az lesz, hogy a játékot nem Assassin's Creed: Victorynak hívják majd, hanem Assassin's Creed: Syndicate-nek, a Ubisoft ugyanis a szivárgást követően a névcsere mellett döntött.

A Kotaku azt írja, áprilisban hallott ezekről először, mivel azonban nem tudta eldönteni, mennyire megbízható az infója, várt a lehozásával. Miután a Ubisoft hivatalosan is megerősítette a bemutató időpontját, úgy gondolta, nem futhat lyukra a névcsere kiszivárogtatásával sem. Nos, tessék.

11.
11.
Aanash
Pár hónapig vakvágányra tettem a Unity-t.
Tegnap vettem újra elő és közel 7 gb patch..aztakurva:D.
Istenigazából annyira nem rossz játék,kicsit testre szabhatóbb a karakter meg a co-op is jó ötlet.
Ezeket fejlesszék is rendesen,plusz valami normális sztorit/helyszínt.
10.
10.
Red-E-Kamp Van
A Unityt nagyon élveztem volna, mert visszakaptam egy kis Ezio érzést belőle.
Bár először nem is érdekelt, nagyjából 2 hónapja próbáltam ki, de teljesen lefektette a gépemet, mire Párizsba értem.Úgyhogy nem kockáztattam, maradt a youtube.
Jó játék lehetett volna.
Ez sajnos Anglia-London miatt nem vonz.Ki nem állhatom.
Az én időm még mindig nem jött el :) De a syndicate jó név.
9.
9.
mestermagyar
Ebből a játékból is a sok konzolos címhez hasonló "hudemenőajárásunk, mi vagyunk a legkeményebb harcosok 10000 poligonból áll a popsim" lett.
8.
8.
Sznfctm
#4: +1 :D

De frappáns, remélem az Ubisoftnál elégedetten hátradőltek, hogy meg van ágyazva a következő Unitynek most így a névváltoztatás után! ;)

Komolyan még szivároghatna pár évig, és utána esetleg egy jó játékmenettel (mint pl a Black Flagé) el lehetne adni. Talán. De nem évente egy ilyen Unity-jellegű dolgot.
4.
4.
dante92
Na, a Syndicate-et is megváltoztathatják, mivel ez is kiderült :D
3.
3.
PaulMarloW
ha jó lesz optimizálva akkor minden tuti
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...