A FIFA 15 is bekerült az EA Access felhozatalába

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 10.
  • Hír
Link másolása
A tavalyi EA Sports-játékok közül már csak egyetlen darab, a FIFA 15 hiányzott az xboxos EA Access "ingyenes" játékai közül, a kiadó azonban a minap pótolta ezt a hiányosságát is.

A játék persze csak idézőjelesen ingyenes, hiszen az EA Access szolgáltatás maga fizetős, ugyanakkor a havi ezer és az évi 6 ezer forintért cserébe korlátlan hozzáférést biztosít mintegy tizenegy játékhoz.

Ezt a kínálatot erősíti most már a FIFA 15 is, az NBA Live, a Madden NFL és az NHL legutóbbi epizódja után az új FIFA-t a minap adta hozzá a kiadó a szolgáltatáshoz. Az előfizetők ezeken kívül olyan címekkel játszhatnak még szabadon, mint a Need for Speed: Rivals, a Battlefield 4 vagy a Plants vs. Zombies: Garden Warfare. Szintén az EA Access jóvoltából, először Xboxon lesz játszható az új Battlefront is.

11.
11.
DarkAssists
Xbox onet kell venni még a végén..
10.
10.
DarkAssists
Gyerekek hát ez qrva jó dolog...
9.
9.
Bence89
Ha valaki sportjátékokat szereti annak tökéletes. Bár aki igazán szereti az nem fog addig várni ameddig itt kínálatban nem lesz. Mondjuk idővel kíváncsi leszek sonyval lesz-e hasonló megállapodásuk.....
8.
8.
Azadojat
#2: Live Gold + EA Acces valóban 18e ha te is így számoltál. Ami egy új játék ára :D Akárhogy is nézem, szerintem megéri... Ha viszont nem így számoltál, akkor badarságot írtál. Vagy egy havi EA Accest veszel, ami 1e Ft vagy egy éveset ami 6e Ft.
7.
7.
Azadojat
#6: Pontosan. Azzal a feltétellel, hogy addig férsz hozzá a játékokhoz, amíg az előfizetésed él. Én maximálisan elégedett vagyok vele.
6.
6.
DarkAssists
Szóval ha jól értem xboxone ra nem kell megvenni ezeket a címeket csak 1 évbe 6ezer ftot kiadni és ingyenesen letöltöd és játszol?
5.
5.
strike19
Nem rossz.Jöhetne PSN-re is.Inkább erre fizetnék elő mint a PS PLUS-ra.
3.
3.
godach
#2: Mert ha havi előfizetést választasz, az ezer forintba van, de ha évest akkor az összesen csak 6 ezerbe.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...