Bundle kiszerelést kap a Metal Gear Solid V?

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Redditen olvasható legfrissebb pletykák szerint a Konami szeretné, ha a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain az előzményeit bemutató Ground Zeroesszal egybecsomagolva is kapható lenne szeptembertől.

A Redditen olvasható egyik friss bejegyzés szerint a Konami legújabb tervei között szerepel, hogy a szeptember 1-re időzített Metal Gear Solid V: The Phantom Pain egy bundle kiszerelés formájában is kapható legyen. A pakk az ötödik részt felvezető Ground Zeroest is tartalmazná.

Mindezt arra alapozza a reddites fórumozó, hogy a Konami oldalán egy rövid ideig elérhető volt egy olyan promóciós fotó, amelyen egymás mellett volt látható a két játék, a linkjében pedig jól láthatóan szerepelt a "bundle" szó.

A Ground Zeroes még tavaly jelent meg PlayStation 4, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 és PC platformokra, míg a Metal Gear Solid V: The Phantom Pain konzolos változatai szeptember első napjától lesznek kaphatóak, PC-n pedig két héttel később mutatkozik be a játék.

10.
10.
Chester0211
Egyébként én már az elején sejtettem hogy így lesz. Azért nem is vettem meg. Na akkor most jeletsék be a Remastered kollekciót aztán teljesen boldog leszek. Nem túlzás a világ legjobb játéka. Csak sokan nem ismerik még. De szerintem ez most majd változni fog..
7.
7.
Yanez
#6: "Igen, mindenki tudja h "köcsögség" volt teljes értékű játék áráért adni..."

Egy teljes játék árának a feléért vesztegették. Nálam elsőnapos vétel volt, és tudván mennyi a tartalom, többet nem is adtam volna érte.
6.
6.
felegyi
Ugyan pofátlanul drága, de mégis betekintést adott egy "mestermű" értékű franchise következő számozott részébe, ami még meg sem jelent. Igen, mindenki tudja h "köcsögség" volt teljes értékű játék áráért adni (főleg ha azt lessük h közel ugyanannyiért milyen tartalma lesz a Phantom Pain-nek)... de jóval előtte kipróbálhattuk! Ugyan ez nem vigasz, hisz itt is a profit... profit... az ami hajtotta őket, ha nem az lett volna akkor átlagosan 3-4k -ért adták volna. Már ha azt nézzük mekkora tábora van a címnek...
4.
4.
Chester0211
Ismét egy jelentéktelen hír a Konamitól.. Mikor mondanak már valami érdemlegeset is?
3.
3.
mestermagyar
#1: Egy demó idejének megfelelő fizetős játék.
2.
2.
mestermagyar
A játékidejét hallva, azt a ground zeroest ingyen kéne adni. Aki nem vette meg, annak most inkább egy szemét lehúzás, lecsippentés a játék elejéből.
1.
1.
LtK
A ground zeroes az nem csak egy demonak megfelelo akarmi volt PCre?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...