Guillermo del Toro cége csinálja a Fallout 4 trailert?

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Újabb pletyka a Fallout 4 háza tájáról: egy árulkodó LinkedIn-profil szerint az idei E3-on jó eséllyel zárt ajtók mögött bemutatott negyedik rész első CG trailerét Guillermo del Toro produkciós cége készíti.

Pár nappal ezelőtt arról számoltunk be, hogy az idei E3-on, zárt ajtók mögött mutatja be először a Bethesda a Fallout-sorozat várva várt negyedik felvonását.

Úgy tűnik, a szóbeszédeknek van alapjuk, ugyanis ismét hallatott magáról a következő rész. Egy Luis Nieves nevű 3D-s művész az időközben eltávolított LinkedIn-profilján korábbi munkái között feltüntette Guillermo del Toro produkciós cégét, a Mirada Studiost is, ahol a leírás szerint a Fallout 4 első CGI trailerén dolgozott.

Szerintünk a Bethesda a saját E3-as konferenciáján rántja le a leplet a negyedik felvonásról és annak CGI kedvcsinálójáról.

11.
11.
KopyAti
*karöltve
10.
10.
KopyAti
Guillermo inkább Silent Hills-t csináljon, Kojimával karöktve!
9.
9.
Kolompár Tarzan
Ha nem csak CGI lesz benne, ahenm pár ingame scriptelt intrókép, akkor nem akarják, hoyg mindenki lássa, mert ott a textúrák meg az animáció még lehet, nagyon pre-béta. Ha meg csak CGI lesz benne, az meg ki a f*szt érdekel?
8.
8.
PiszkosFred
#7: Olyannyira, hogy a Mirada kissé összerezzent a következmények miatt, és elkezdték kiküldeni a maileket a kisebb-nagyobb gamer hírportáloknak, hogy a fenti cikket/hírt az alkalmazottuk elrontott CV-jéről vegyék már le :)
7.
7.
br1Koo
#3: Pénz. Az újságíróknak is meg kell élniük valamiből, és ha van egy exklúzív anyaguk nagyot ugrik a bevétel.
6.
6.
PiszkosFred
#4: Ez is a gondosan megtervezett és felépített, majd precízen végrehajtott/hajtandó PR/Hpye gépezett része. Ahogy kijönnek az első exkluzív anyagok a Bethesdával leszerződött XY médiában (idén vajon ki fiizette a legtöbbet?), onnantól szabad a pálya.
5.
5.
redsovi
4.
4.
manderel
#3: Én sem tudom mi értelme van, de elég sűrűn így van, bevett gyakorlat. Ahogy az is, hogy aztán a zárt ajtók mögött bemutatott videó szépen kiszivárog.. :)
3.
3.
simon 555
#2: És ennek egyébként mi értelme van? Nem csak ennél, de más játékoknál? Sosem értettem.
Ha már van egy kész előzetesük amit meg mutatnak a sajtónak, miért nem mutatják meg mindenkinek? Mi értelme van visszatartani? Olyan szar, hogy inkább nem mutatják meg?
Hát mekkorát durrantana már ha megmutatnák. Egy nyamvadt kis teaser senkit nem érdekel, ahogy a bejelentés sem, úgyis mindenki tudja, hogy készül.
2.
2.
manderel
Valószínűnek tartom hogy a közönségnek egy rövid teasert mutatnak, hivatalos bejelentéssel. A zárt ajtók mögött pedig egy hosszabb videót mutatnak az újságíróknak.
1.
1.
Formula1fanatic
Egyetértek, számomra is nagyon logikátlan ez a zárt ajtós bemutatás, mivel egy rpg címet biztosan bemutatnak a közönségnek is, a hivatalos E3 oldal szerint. Hacsak nem két dologgoal is készülnek ebben a műfajban. Utóbbinak örülnék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...