Xbox One - megérkezett a májusi frissítés

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 12.
  • Hír
Link másolása
Végre a nagyközönség számára is elérhetővé vált az Xbox One májusi rendszerfrissítése. Immáron hangüzeneteket is küldhetünk és fogadhatunk, illetve dedikált szervereken chatelhetünk a barátainkkal.

A májusi rendszerfrissítéssel élesedő új funkciók közül a hangüzenetek küldésének és fogadásának lehetőségét emelnénk ki. A party chat emellett támogatja a dedikált szervereket, illetve a mobilos SmartGlass alkalmazással már ki-bekapcsolhatjuk a konzolunkat. Az már mellékes, hogy energiatakarékos üzemmódban is futtathatjuk az Xbox One-t. További részletek Major Nelson blogján.

Íme, egy videós bemutató az új funkciókról:


Közben egy spanyol webáruház megszellőztette az 1 TB-os Xbox One-t, amely a jelek szerint 449,99 euróba kerül majd. Lehetséges, hogy a hivatalos bejelentésre az idei E3-on kerül sor.

6.
6.
BloodyDeath
Nekem is 1 Tb-s xone-m van. Pár hete vettem.
5.
5.
anarchoid
#4: persze hogy lehet es az usb3 -as kulso diszkrol gyorsabbn fognak betoltodni mint a sata2 -es belso rol ;)
4.
4.
GabrielK
#2: Külső vinyóra is lehet telepíteni játékokat vagy csak filmnek meg zenének jó?
3.
3.
Azadojat
Az energia takarékos üzemmód eddig is élt... Az újítás annyi, hogy az első üzembe helyezéskor erre nem kérdezett rá, alapból instant onra állította magát.
2.
2.
Azadojat
Kíváncsi leszek mennyit fog kóstálni az 1 terrás változat (a CoD-os 1 terrás elég drága). Lehet, hogy jobban megéri egy 2 terrás külső vinyót rákötni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...