Női főhős az Assassin’s Creed: Syndicate-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 12.
  • Pletyka
Link másolása
A Kotakunak csicsergő névtelen forrás szerint az Assassin’s Creed: Syndicate-ben két főhős lesz, az egyikük ráadásul a gyengébbik nemhez tartozik. Egy kiszivárgott koncepciós rajzon már megcsodálhatjuk az idomait.

A Kotaku belső forrásra hivatkozva írja, hogy az Assassin’s Creed: Syndicate-ben két főhőst irányíthatunk majd. Azt már tudjuk, hogy a viktoriánus korabeli Londonban játszódó epizód férfi protagonistája Jacob Frye névre hallgat, de minden jel szerint a fickó egy női társat is kap. Íme: 

Ő lesz Evie Frye, aki Jacob húga, tehát a játékban egy testvérpárt irányíthatunk az összeesküvésekkel teli Londonban. A történet során hol az egyik, hol a másik szereplő bőrébe bújhatunk. A sztori 75 százalékban Jacobra koncentrál, míg 25 százalékban a leányzóra.

Az Assassin's Creed: Unityt korábban számos kritika érte, sokan nehezményezték, hogy nem választhatunk női karaktert a játék kooperatív módjában. A Ubisoft nyilván nekik szeretne most kedvezni.

Az Assassin’s Creed: Syndicate hivatalosan ma este hatkor mutatkozik be, nézzetek vissza a részletekért!

14.
14.
azureknight0715
#11: Pálcika és üres fehér papít? :D Come on baby! :D
13.
13.
Ghost26Dave
#1 xddd
10.
10.
Red-E-Kamp Van
7.
7.
Báloszi
#6: Akkor fapfapoljál sokat rá! Egészségedre!
6.
6.
Yanez
#4: Már volt piñata a sorozatban. Ám mondjuk a kép alapján ez sokkal fap-olhatóbb külsejû.
5.
5.
crytek
#3: Mivel az előző még az általad leírt mocskos bugos optimalizálatlan *os modján is sikeres lett, senki se számítson jobbra és akkor nem csalodik senki.
4.
4.
Taranish
Na végre punetti is lesz. Bikini outfit crafting?
3.
3.
kebi90
Csak ne egy elcseszett optimalizálatlan, félkész, összebaszott bughalmaz legyen. Nagy fanatikus vagyok, de a Unity-t alig vártam, hogy végigjátsszam. Rossz irányba tart a széria... A Black Flag-nek talán még volt valami feelingje, de már folyamatosan romlik.
2.
2.
foxtorch
#1 egyrészt jogos, másrészt nem kell vele foglalkozni :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...