Jövő hónapban jön Devil May Cry 4: Special Edition

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 12.
  • Érdekesség
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Devil May Cry negyedik részének felújított változata, ami a korábbi hírekkel ellentétben mégis minden platformra egyszerre, június végén fog megjelenni.

Bár a korábbi hírek arról szóltak, hogy a Devil May Cry 4: Special Edition előbb jön PS4-re és Xbox One-ra, mint PC-re, most kiderült, ezek a dátumok csak a japánoknak szólnak.

A Capcom ugyanis ma délután formálisan is megerősítette, hogy mindhárom platformra egyszerre, mégpedig június 23-án jelenik meg a negyedik rész felújított és kibővített változata, Az újrakiadott kiadás 24,99 euróba fog kerülni, és Dante és Nero mellett játszható lesz benne Vergil, Trish és Lady is.

13.
13.
CreelienDareigeo
#12: Sajnos igen. :( Kivéve, ha a Pizzadobozos kiadást meg nem rendeled külföldről. :)
12.
12.
keiji maeda
ráadásul ha jól tudom eu-ba csak letölthető formában lesz elérhető ez a kiadás .
11.
11.
keiji maeda
#7: én meg úgy tudom hogy Dante-t bele sem akarták rakni a 4-be , Nero lett volna az egyedüli főszereplő, de a rajongók amikor kitudódott akkor nem igazán színlelték és ezért belecsapták gyorsan, de lehet ezek nem valós infók
10.
10.
CreelienDareigeo
#9: Ő mindig ilyen. :P Ha benne is lennének azok a dolgok, amik eredetileg benne lettek volna, akkor is zsörtölődne valamin. :)
1.
1.
Necreon
Franc, fél perce küldtem be hírnek :(. Azért nézettek rá, egy rakás infó van benne ami itt nincs.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...