2016 elején érkezik a Through the Woods

  • Írta: zoenn
  • 2015. május 13.
  • Videó
Link másolása
A norvég mitológiára építkező pszichológiai horrort ugyan 2015 harmadik negyedévére ígérték, az Antagonist csapata csak jövő év elején készül el a játékkal. Most új infókat és látnivalókat kaptunk a Through the Woodsról.

A norvég Antagonist bejelentette, hogy a két éve készülő, harmadik személyű nézőpontból játszható túlélőhorrorja 2016 elején landol Windowson, Macen és Linuxon. Főhősnőnk egy anya, név szerint Karen, akinek a fia rejtélyes körülmények között eltűnik, így hát nyakába veszi a hátborzongató erdőt, amit a skandináv mitológiák és a norvég népmesék ihlettek.


A játékosok csak egy zseblámpát használhatnak, ezzel navigálhatnak a rengetegben, lepusztult faházakban és sötét barlangokban fordulnak meg. A cél az, hogy elkerüljük a "groteszk mitológiai jelenségeket", amelyek különféle lényeket és szellemeket takarnak. Mivel a fény vonzza őket, így időnként ki kell kapcsolnunk a lámpát, ilyenkor csak a hallásunkra hagyatkozhatunk.

A hangzásvilág egyébként tényleg első osztályúnak ígérkezik, olyan csapat felel az audioért, amely korábban a Telltale-féle The Walking Deaden dolgozott. Míg az animátorok korábban a Funcomnál gályáztak, olyan címek motion capture munkálataiért feleltek, mint a The Secret World és az Age of Conan.


A fejlesztők dinamikus narratívát ígérnek, a történetet Karen monológjaiból érthetjük meg. Félelmetes élményt kínál a Through the Woods, a játékosok félteni fogják a főhősnőt az ígéretek szerint, a norvég mitológia pedig csak hab a tortán.

6.
6.
Yanez
Pedig jó lenne ez, ha nem az a randa sipka a fején.
5.
5.
PaprikaJancsi
#4: Mind a kettő tök ronda.
4.
4.
markoci555
#2: Hát egy Slendermannél ez százszor szebb
3.
3.
imchristailor
Uh, baromi unalmasnak tűnik.
2.
2.
Gykrizsi
Hát elég gyenguszka, és kinézetre ez sem sokkal több mint a Slender játékok.
1.
1.
maktub
Ha csak abból áll, hogy az erdőben kell kóvályogni, az rohadt kevés skandináv mitológia ide vagy oda.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...