Through the Woods PC

Skandináv mitológiából építkező, történet-vezérelt túlélőhorror.
Típus: Horror, TPS, Túlélő Horror

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Sűrű hétnek nézünk elébe a héten, kifejezetten sok megjelenésnek örülhetünk a következő napokban. Természetesen most is összeszedtük egy szép listába, hogy mire számíthatnak a játékrajongók!

Konzolokra is jön a Through the Woods

Az Antagonist túlélőhorrorjában egy anya az eltűnt kisfiát keresi a skandináv vadonban, az utazás azonban nem könnyű, éjjel vérszomjas mitológiai lények lesnek ránk. A Through the Woods PS4-re és Xbox One-ra is befut.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Május első hete is tartogat néhány izgalmas címet a játékosoknak: ezúttal a Nintendo Switch-tulajdonosok örülhetnek különösen, hiszen a hibridkonzolon is tiszteletét teszi a Donkey Kong Country: Tropical Freeze.

Through the Woods teszt

A norvég mitológia gazdag táptalajt biztosíthat egy horrorjátéknak, és az Antagonist csapata is lehetőséget látott benne. A Through the Woods ígéretesen indul, magányosan járjuk a veszélyes erdőt - csakhogy a varázs elillan.

Október végén jön a Through the Woods

Pontos megjelenési dátumot kapott az Antagonist csapata által készített horrorjáték, a Through the Woods. Szerencsére nem kell már sokat várni, ugyanis hó végén végre letölthetővé válik a sokat halogatott cím.

2016 elején érkezik a Through the Woods

A norvég mitológiára építkező pszichológiai horrort ugyan 2015 harmadik negyedévére ígérték, az Antagonist csapata csak jövő év elején készül el a játékkal. Most új infókat és látnivalókat kaptunk a Through the Woodsról.

Through the Woods - túlélőhorror Norvégiából

A független norvég csapat alkotása egy harmadik személyű nézőpontot használó túlélőhorror, amely erősen a skandináv mitológiára és városi legendákra építkezik. Zseblámpával kolbászolunk egy erdőben - ugye ismerős?