Teaser traileren a The Witcher 3: Wild Hunt

Link másolása
Egy hangulatos, de elég rövid előzetest kapott a The Witcher 3: Wild Hunt, amely szerint ma lelepleznek valamit a játékkal kapcsolatban. Talán csak egy újabb trailerről van szó, vagy valami más?

Meg kell hagyni ügyesek a The Witcher 3 marketingesei: a rengeteg trailer után most egy rejtélyes teasert mutattak be, amely szerint ma lelepleznek valamit a játékkal kapcsolatban.

A rövid, szó szerint félperces videót alább nézhetitek meg, és csak CGI-jeleneteket tartalmaz.


Hogy mi is lesz végül ez a "A night to remember", az majd ma kiderül: mivel már egy hét sincs a játék megjelenéséig, így megeshet, hogy a launch trailert leplezik le. A The Witcher 3: Wild Hunt május 19-én, azaz jövő hét kedden érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re.

18.
18.
julatheone
ez egy ruszalka...elcsábitotta majd átváltozott
13.
13.
mvf410
Hát aki szereti ezt a műfajt, annak biztos nem fog csalódást okozni a játék. Egy német csapat már írt róla tesztet és nagyon oda vannak érte.
12.
12.
Ra1D3n
#8: Könyveket olvastam, első részt végigtoltam, 2.-at meg az utolsó fejezetben hagytam félbe. Azt hiszem itt az ideje, hogy végre befejezzem.
10.
10.
Nekem inkább tűnt egy éjlidércnek, vagy vízbefúltnak a csaj, bár tény, hogy alapból egész aranyos. Persze a striga lehetősége is azonnal beugrott.

Mondjuk az a rész az elsőben elég vicces volt, mert körbe-körbe futkároztunk a koporsó körül, hogy legyen már reggel, mert meg akartam menteni a kiscsajt, ha már olyan kedves volt hozzám Vizimában ... :DDD
9.
9.
ADMlN
Ez engem az első rész végére emlékeztet.
The Witcher HD Remastered?
8.
8.
azureknight0715
#7: Viszont akkormeg te az első részével nem játszottál, mert ott még1X visszakell változtatnia, mível az átok ismét elöjött. De abban egyetértek hogy nem hasonlít strigára, talán inkább valami lidércre, de lehet vámpír is.
7.
7.
Ra1D3n
Szerintem ezt el is felejthetjük. Könyveket olvastad? Ha nem, akkor most csak annyit kell tudnod, hogy Adda hercegnőről mindenki azt hitte, hogy gyermek korában meghalt, de valami átok folytán strigává változott, és végülis emiatt nem halt meg. Geralt mikor visszaváltoztatta Adda hercegnő 9-15 éves kora között volt kb. Ezt a videót elnézve a hölgyemény sokkal inkább hasonlít egy mezei vámpírra a Witcher világából.
6.
6.
Gykrizsi
#5: Az valszeg valami torrent lehet, mert 19 a hivatalos dátum.
5.
5.
lacinho01
azért az fasza hogy angol, német, francia ustream meg twich csatornán mások már javában tolják a játékot, csak itt kell megvárni a keddet
4.
4.
azureknight0715
Mutattak olyan képet amin pl ciri és geralt ült lóháton és ott ciri még elégé gyereknek tünt. Szerintem lesznek ilyen visszaemlékezések
3.
3.
PaulMarloW
2.
2.
XuChi
Lehet olyan álom szerű küldi lesz mint a wolfenstein-ben a régi pálya mint rémálom :)
1.
1.
Gorrister
Szerintem az "A night to remember" a strigával töltött éjszakára akar utalni. A vörös hajú csaj pedig Adda hercegnő, először mint ember majd mint striga.
Az persze kérdés, hogy ezt hogyan illesztik bele a harmadik részbe, hisz ez még bőven az első rész ideje alatt történt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...