E3 2015: A Nintendo és a Microsoft tervei

  • Írta: fojesz
  • 2015. május 15.
  • Rendezvény
Link másolása
A három konzolgyártó közül kettő már bejelentette, hogy milyen programokkal készül az idei E3-ra. A Microsoft terveiben nincs semmi meglepő, a Nintendo viszont idén is készül újdonsággal.

A minap a Nintendo és a Microsoft is leleplezte az E3-as terveit.

A kiotóiak ezúttal is a viccesebb oldaláról közelítették meg a bejelentést, és egy Reggie Fils-Aime főszereplésével készült videó mellett árulták el, hogy mivel készülnek a júniusi expóra. A legfontosabb érdekesség, hogy a cég 25 év szünet után visszahozza a Nintendo World Championships bajnokságot, melynek keretei között a legjobb Nintendo-játékost keresik.


A verseny selejtezői május 30-án kezdődnek az amerikai Best Buy üzletekben, a Los Angeles-i hajrát pedig június 14-én nézhetjük végig otthonról, az interneten keresztül. A bajnokság további részleteivel még adós a Nintendo.

A konzolgyártó idén sem tart sajtókonferenciát, helyette a már szokásosnak mondható Nintendo Directtel készül a kiállításra, és érdekesség, hogy a Nintendo a Square Enix bepofátlankodása után sem tágított, így mindkét cég műsora június 16-án, este 6 órakor kezdődik majd. A Nintendo ezeken kívül visszahozza a Nintendo-játékokat a helyszínről bemutató és streamelő Treehouse-t, illetve a Best Buynak is szán még szerepet a hétre: június 17-én és június 20-án a Mario Makert nyúzhatják majd a boltok látogatói.

Microsoft-fronton nem tudunk ilyen érdekességekről beszámolni, a redmondiak a szokásos felállással készülnek az év legfontosabb gamer eseményére. Június 15-én, este fél 7-kor kezdődik a sajtókonferenciájuk, amit a szokásos stream-csatornákon túl, az Xboxunkról és a Windows Phone-os kütyüinkről is nézhetünk, illetve lesz Xbox Daily: LIVE @ E3 is, ahol Major Nelson számol be a legfontosabb E3-as hírekről június 16-18. között, napi egy órában, magyar idő szerint hajnali 1 órás kezdéssel. A Microsoft egyébként már most leszögezte, hogy a Gamescomra is egy csomó bejelentéssel készülnek.

A konferenciázók közül már csak a Sony terveire várunk.

3.
3.
Bisco
:D
2.
2.
Bisco
Ez a Reggie mindig fullba nyomja a kretént.
1.
1.
DON GONDOCS
Vajon megint bemutatnak egy tucat játékot amicsak 2-3 év múlva fog megjelenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...