Konzolokra is jön a Divinity: Original Sin

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy évvel a PC-s premier után visszatér a Larian Studios szerepjátéka, a Divinity: Original Sin, csak ezúttal felújított változatban, többek között PS4-en és Xbox One-on. Az Enhanced Edition az év végén jön.

Az év végére datált Divinity: Original Sin - Enhanced Edition nem csak egy mezei átirat lesz. A készítők ígérete szerint teljesen újratervezik a játék kezelőfelületét, ami így jobban passzol majd a kontrollerekhez. Kapunk online és osztott képernyőn is játszható kooperatív módot, illetve több végkifejlet kerül a játékba. Természetesen a grafika is ráncfelvarráson fog átesni, így mindkét konzolon 1080p felbontást ígér a Larian Studios.


A feljavított Divinity: Original Sin emellett több órányi bónusz tartalommal fog megjelenni, rengeteg új küldetést és kihívást teljesíthetünk, miközben eddig nem látott helyszínekre is el fogunk látogatni. Megújul a craftolás rendszere is, továbbá összességében nagyobb kihívást nyújt majd a játék, többek között az újonnan érkező ellenfeleknek hála.

A fejlesztőcsapat azt is megerősítette, hogy az Enhanced Edition PC-n, Mac-en és SteamOS-en is elérhető lesz, akik pedig már rendelkeznek az eredeti változattal, azok ingyenes frissítés keretein belül juthatnak hozzá a változtatásokhoz.

3.
3.
Chrysh
#1: kimoderált üzenet
2.
2.
Shannaro
Már gondolkoztam a beszerzésén, de nem szántam rá magam. Az elsőt végig toltam, a Beyondot pedig hamar félbehagytam, de ez a látottak alapján jobban bejön az első résznél is. Így pedig már megvárom az új kiadást.
1.
1.
PaulMarloW
Boldog vagyok konzolra is jön pc-re nagyon jó
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...